Marianu Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Witam pisze temat jeszcze raz teraz mam nadzieje poprawnie hamulec wygląda dokładnie tak to jest aukcja gdzie go kupiłem http://allegro.pl/hamulec-mechaniczny-avid-bb5-fr5-185-r-n-adapter-i2555944676.htmlStaram się go zamontować na przód tzn zacisk na amortyzatorze sr suntour rux i nie mam pojęcia jak to zrobić z tego powodu że wszędzie widzę adaptery z 4 dziurami a ten ma tylko 2 Mysle że tyle wystarczy i ktoś mi pomoże pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2012 · Ukryte przez safian, 5 Września 2012 - Brak powodu Ukryte przez safian, 5 Września 2012 - Brak powodu Ale o co chodzi? Jakieś pytanie, czy coś? Odnośnik do komentarza
Marianu Napisano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2012 · Ukryte przez safian, 5 Września 2012 - Brak powodu Ukryte przez safian, 5 Września 2012 - Brak powodu denerwuje mnie to forum jak mi ucina wszystko ci pisze ... i to już nie pierwszy raz takie coś .. tutaj wszystko co tam wyżej miało być napisane Witam pisze temat jeszcze raz tera mam nadzieje poprawnie hamulec wygląda dokładnei tak to jest aukcja gdzie go kupiłem http://allegro.pl/hamulec-mechaniczny-avid-bb5-fr5-185-r-n-adapter-i2555944676.html Staram sie go zamontowac na przód tzn zacisk na amortyzatorze sr suntour rux i nie mam pojęcia jak to zrobić z tego powodu że wszedzie widze adaptery z 4 dziurami a ten ma tylko 2 Mysle że tyle wystarczy i ktoś mi pomoże pozdrawiam. Nie wiem co sie dzieje z tym forum ... tutaj dalsza część l Staram sie go zamontowac na przód tzn zacisk na amortyzatorze sr suntour rux i nie mam pojęcia jak to zrobić z tego powodu że wszedzie widze adaptery z 4 dziurami a ten ma tylko 2 Mysle że tyle wystarczy i ktoś mi pomoże pozdrawiam. Nie wiem co sie dzieje z tym forum ... tutaj dalsza część l Staram sie go zamontowac na przód tzn zacisk na amortyzatorze sr suntour rux i nie mam pojęcia jak to zrobić z tego powodu że wszedzie widze adaptery z 4 dziurami a ten ma tylko 2 Mysle że tyle wystarczy i ktoś mi pomoże pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Mod Team safian Napisano 5 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Zapewne w amortyzatorze masz mocowanie hamulca w standardzie IS, ten adapter jest pod PM i nie zamontujesz go. Potrzebujesz adaptera z IS na PM 185 mm na przód. Jeżeli nie wiesz co to IS i PM to odsyłam do wyszukiwarki/google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marianu Napisano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Czyli rozumiem że musze kupić coś w stylu "przejściówki" z PM do IS a moge np kupić sam adapter IS ? i jesli tak to prosiłbym o jakiegoś linka jak to wygląda itd jutro pojeżdze po sklepach i kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2012 nie z PM do IS, tylko z IS (amortyzator) na PM (zacisk) ;P http://www.gravityshop.eu/pl/p/Adapter-hamulca-tarczowego-IS-PM-185-mm-przedni/463 Sam adapter IS kupowałbyś, gdyby zacisk był właśnie w takim standardzie - jest w PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marianu Napisano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Ok już rozumiem ale dla pewności zapytam, ten adapter co mam teraz jest już nei potrzebny tak ? jesli tak to jutro sie za to zabiore powierce pogwintuje i postaram sie go przerobić na taki żeby pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 I pospawasz... Adapter IS-PM jest większy niż PM-PM. Jak chcesz z kawałka metalu, który jest fizycznie mniejszy zrobić większy? Potrzebujesz dokładnie takiego adaptera, jaki podlinkował safian. Czyli IS-PM 185mm. Bo tarczę masz właśnie o takiej średnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marianu Napisano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Dobra jutro se pokombinuje i tak mi to już nie potrzebne ... dzięki za pomoc temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.