Skocz do zawartości

[Hamulec Tarczowy] Avid BB5 dziwny adapter

Marianu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam pisze temat jeszcze raz teraz mam nadzieje poprawnie ;) hamulec wygląda dokładnie tak to jest aukcja gdzie go kupiłem http://allegro.pl/hamulec-mechaniczny-avid-bb5-fr5-185-r-n-adapter-i2555944676.htmlStaram się go zamontować na przód tzn zacisk na amortyzatorze sr suntour rux i nie mam pojęcia jak to zrobić z tego powodu że wszędzie widzę adaptery z 4 dziurami a ten ma tylko 2 ;) Mysle że tyle wystarczy i ktoś mi pomoże ;) pozdrawiam.

Napisano · Ukryte przez safian, 5 Września 2012 - Brak powodu
Ukryte przez safian, 5 Września 2012 - Brak powodu

denerwuje mnie to forum jak mi ucina wszystko ci pisze ... i to już nie pierwszy raz takie coś .. tutaj wszystko co tam wyżej miało być napisane

Witam pisze temat jeszcze raz tera mam nadzieje poprawnie ;) hamulec wygląda dokładnei tak to jest aukcja gdzie go kupiłem http://allegro.pl/hamulec-mechaniczny-avid-bb5-fr5-185-r-n-adapter-i2555944676.html Staram sie go zamontowac na przód tzn zacisk na amortyzatorze sr suntour rux i nie mam pojęcia jak to zrobić z tego powodu że wszedzie widze adaptery z 4 dziurami a ten ma tylko 2 ;) Mysle że tyle wystarczy i ktoś mi pomoże ;) pozdrawiam.

Nie wiem co sie dzieje z tym forum ... tutaj dalsza część

l Staram sie go zamontowac na przód tzn zacisk na amortyzatorze sr suntour rux i nie mam pojęcia jak to zrobić z tego powodu że wszedzie widze adaptery z 4 dziurami a ten ma tylko 2 ;) Mysle że tyle wystarczy i ktoś mi pomoże ;) pozdrawiam.

Nie wiem co sie dzieje z tym forum ... tutaj dalsza część

l Staram sie go zamontowac na przód tzn zacisk na amortyzatorze sr suntour rux i nie mam pojęcia jak to zrobić z tego powodu że wszedzie widze adaptery z 4 dziurami a ten ma tylko 2 ;) Mysle że tyle wystarczy i ktoś mi pomoże ;) pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...