misiaczekm Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Kupiłem nowy rower Kelllys Loogan. Przy przykręcaniu kierownicy zerwał się gwint z górnej nakładki w mostku podczas przykręcania śruby. to chyba ten tylko srebrny a góra główki czarna noże ktoś ma sprzedać tę górę?! Może być srebrna Kupiłem w zastępstwie drugi mostek firmy Zoom w nim znowu pękła na górnej nakładce część w którą wchodzi śruba. Może ktoś ma uszkodzone części? Proszę podajcie mi jakiś w miarę dobry zamiennik, którego nie uda mi się zniszczyć przy przykręcaniu śrubek
Fenthin Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 1. Zdecydowanie mniej siły, tego nie trzeba przykręcać tak mocno, jak kół w samochodzie. 2. Zoom to szajs, nie dziw się więc, że go uszkodziłeś. Plus patrz pkt 1. 3. Musi być mostek regulowany?
misiaczekm Napisano 5 Września 2012 Autor Napisano 5 Września 2012 2i Dziękuję za odpowiedź. Nie nie musi. Musi byc mocny (110kg wagi), choć w tym rowerze i tak cały ciężar mimo wszystko skierowany jest na siodło... Ps. nie mogę znaleźć przycisku edytuj... Znalazłem, ale już nie w starym poście... nie można na chwile do lodówki zajść... szkoda.... Proszę admina o udostępnienie moich zdjęć... zmiana s640 i s400 w linku na s144 zmniejszy ich wielkość.
Fenthin Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Na edycję masz kilka minut. Później tylko przez raport. Z wpuszczanych wyboru wielkiego nie ma, jakieś Zoomy, Kalloy. I radzę skierować swoje oczy na tę drugą firmę. Możesz też kupić przejściówkę z mostka wpuszczanego 1" na ahead 1 1/8" i wtedy wybierzesz sobie mostek, jaki tylko chcesz. I radzę przeczytać Regulamin. Nie cytujemy w całości ostatniego postu.
misiaczekm Napisano 5 Września 2012 Autor Napisano 5 Września 2012 Bardzo dziękuję i bardzo przepraszam. Co forum to inny obyczaj... jeszcze raz przepraszam. Tu skasowałem cytowanie (od razu może zgłoszę błąd, że cytowanie pojawia się mimo wciśnięcia samego przycisku odpowiedz jak i zaznaczeniem cytuj w przeglądarce firefoksa) Rura wpuszczana 25,4mm; kierownica również 25,4mm podany przykład w calach będzie dobry....? Tak dla pewności się pytam. PS. Już wiem dlaczego są błędy. Firefoks przestał je sprawdzać.... ups...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.