AntyIdiota Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Tak jak w temacie, naszukałem się ale praktycznie nigdzie tego nie ma. Szukam kasku Bell Sequence, żeby przymierzyć. Szukam też MET Terra 2011(ale to mniej ważne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bop3 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Swego czasu widziałem kaski Bell'a w Decathlonie przy Reducie, nie wiem czy akurat tem model bo było to pół roku temu ale możesz spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Zobacz w Bikermanie (tam na Gocławiu) - co prawda byłem kiedyś, na stronie internetowej mieli kask bella, ale nie można było przymierzyć (chyba w sklepie nie mieli) w każdym razie może coś mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.