llancer Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Witam zamówiłem na allegro pedały spd ale coś wątpię ze dostane je bo 0 odzewu itd.jeżeli po 3 dniach(prosiłem zeby byly jutro/pojutrze) nei będzie to jade do Płocka i mam pytanie czy są tam jakieś sklepy z pedałami spd ?
Tedolf Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 hmm trochę cię nie rozumiem zamówiłeś na allegro to czekaj, zakładam, że dziś dokonałeś zakupu więc się nie dziw sprzedawca to nie automat. a co do dostępności pedałów w Płocku to myślę że w sklepie mają na stanie
llancer Napisano 5 Września 2012 Autor Napisano 5 Września 2012 Dokonałem zakupu wcześniej,tylko jak brałem buty to był kontakt ze wysłane itd.a teraz czekam 2 dni i nawet nie ma ze wysle :/ Pytam sie w razie czego,bo 80km w jedną strone to blisko nie jest dlatego pytam czy sa w płocku w sklepach...
seebcioo Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 a ja sądzę, że musisz się przejść po sklepach a jak coś to pytać w dziale, gdzie są województwa . . .
Minor Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Nie każdy sprzedający wysyła informacje o tym, że nadał towar. Ani nie ma takiego obowiązku, ani nie widzę w tym jakiegoś zaniedbania. 2 dni czekasz? To poczekaj 3. Jak priorytet to powinno być. Jak z tydzień nie będzie, to podjedź na pocztę... Czasem paczka czeka, a awizo gdzieś przepadło.
llancer Napisano 6 Września 2012 Autor Napisano 6 Września 2012 @Up mam 130 gwiazdek,kupowałem sporo,sprzedawałem też,dostałem info od firmy dhl ze powinni dziś doręczyć tak więc,dzięki ze nikt z płocka sie nie wypowiedział co do sklepu.DO ZAMKNIECIA
Player77 Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 W Płocku w Galerii Wisła i Mazovia są sklepy sportowe tylko cena za sprzet to inna sprawa(oni tam maja po 6 tys czynszu za lokal- to muszą jakos zarobić) przykład busty Shimano SH M-087 to 400zł! na bikestacji za 260 kupiłem pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.