Gość Saab Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Robi sie ciepło, azawsze jeździlem sam, ale to trochę nudno, czasem pojeździlbym sobie z kimś. Moje parametry jazdy: 18-25km/h dystanse 65-80km, tylko w ładną pogodę Z ciekawszych bliskich rzeczy polecam bunkry w lesie Nadarzyńskim i jeziorko w Komorowie. Jak polepszy mi się kondycja po zimie to mam 3 ulubione trasy: -wzdłuż wąskotorówki Grójeckiej -dojazd do Zlotokłosów, potem wzdłuż torów pod Tarczyn, przejazd przez miasto i powrót -jeziora w Mszczonowie -miejscowość Suchodół (fajna kopalnia odkrywkowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 W suchodole jest też fajna strzelnica :):) A może byś spróbował kiedyś pojechać na północ??? Okolice KPN i te sprawy??? Ja jestem z pod pruszkowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Saab Napisano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Kampinos to już prawie na granicy mojego zasięgu Jak tam dojade to już zostanie około 20km na jazdę. Mam mapkę na której cyrklem zaznaczam okrag (środek to mój dom) i widzę gdzie dojadę żebym nie przesadził zbytnio. Ograniczniki to miejscowości: Kampinos, Mszczonów, Powsin Koło Pruszkowa jestem często, czyli nad jeziorkiem w Komorowie, tam się zatrzymuję na chwilę a potem jadę dalej przez trasę katowicką, potem krakowską, ewentualnie do maka obok Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.