papkin41 Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Pytanie moze podstawowe, ale nie wiem jak tego szukac. Potrzebuje skutecznego narzedzia do dokrecania/odkrecania zaciskow, ktore w moim rowerze znajduja sie przy miskach suportu bb30 (oznaczenie sm-bb51) oraz typowe dla kol fulcrum sruby lock do dokrecania tarcz w systemie centerlock. Pomierzylem te sruby i tak jak suport maja srednice 44mm oraz 16 plytkich wglebien "u" rownomiernie po obwodzie. Byc moze to Wasze podstawowe narzedzie, ale jam swiezak
Mod Team durnykot Napisano 4 Września 2012 Mod Team Napisano 4 Września 2012 Proszę Campagnolo klucz do misek Os-Fit korb Ultra Torque, Narzędzia i przyrządy - Sklep rowerowy WERTYKAL Tani nie jest- jak wszystko od Campy Lub też Park Toola ( niewiele tańszy) http://www.centrumrowerowe.pl/pl-PL/produkt/60041/371/Klucz-do-suportu-BBT-19-PARK-TOOL
papkin41 Napisano 4 Września 2012 Autor Napisano 4 Września 2012 Dzieki wielkie. Cena niezachecajaca, ale przynajmniej wiem czego szukac Ewentualnie moze zna ktos jakies bardziej codzienne narzedzie, ktore pomogloby w przykrecaniu i odkrecaniu takich srub. Moze nie jest to klucz potrzebny na codzien, tymbardziej zakup za taka cene nie nastawia pozytywnie, ale jesli istnieje tanszy sposob to chetnie go poznam. Poza serwisem oczywiscie... Znalazlem temat forumowego speca, ktory rzezbi takie klucze, wiec w sumie juz wszystko wiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.