Skocz do zawartości

[rower]Radon Bikes kolekcja 2013

Teodoryk

Rekomendowane odpowiedzi

Paczka nie jest dostarczana pocztą.

(...)

A kupowałeś u nich ostatnio rower ? bo ja tak - i doszła Pocztą Polską ... to jest "ekonomiczna" wersja wysyłki, w Niemczech DHL korzysta z usług Deutsche Post (takie znaczki miałem na pudełku) i pewnie mają umowę z Pocztą Polską ... w zeszłym roku rzeczywiście dostarczał DHL Polska ...Może inaczej jest jak dopłacisz za specjalne opakowanie (mają taką opcję) - może w komplecie takiej usługi jest też droższa wersja przesyłki ? tego nie wiem ...

Kupowałem w połowie Stycznia i otrzymałem paczkę DHL'em.

Faktycznie zamawiałem dodatkowe opakowanie. Ale trochę byłoby głupio jeśli byłoby to od tego uzależnione.

dlaczego ? dodatkowa opłata mająca na celu lepsze zabezpieczenie przesyłki może się wiązać z potencjalnie bezpieczniejszym sposobem przesyłki ("lepszą" firmą dostarczającą).Z ciekawości - jak wygląda takie dodatkowe opakowanie w ich wydaniu ? BTW do mnie rower dotarł na początku lutego - więc niewielka różnica czasowa ... może to jeszcze zależy od rejonu/adresu dostarczenia ?

Tak jak pisałem wcześniej radony przychodzą teraz pocztą (pocztex'em). Dzisiaj rano zobaczyłem awizo z wczoraj 12.03 (rower zamówiony 5.02). Wieczorem jak odbiore i złoże to wstawie foty :)

Ponad miesiąc czekania co tak długo, jaki model zamawiałeś.

Tak jak pisałem wcześniej radony przychodzą teraz pocztą (pocztex'em). Dzisiaj rano zobaczyłem awizo z wczoraj 12.03 (rower zamówiony 5.02). Wieczorem jak odbiore i złoże to wstawie foty :)

Tak dlugo? Ja wczoraj zamowilem ZR Race 29er 6.0 i licze na to, ze przed Wielkanoca bedzie juz u mnie!!

<p>

niemożliwe ... wiater miał na myśli za pewne zamówienie 05.03 ;-) to by się zgadzało - ~tydzień na realizację ...

Oczyście pomyłka, zamawiałem tydzień temu ;) Spy foto... 20130313_175254.jpg

Edytowane przez wiater

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...