Gość rootz Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 A tak się prezentuje , wszystko z przesyłką było ok. Jedyną pretensję mam o to że zabrakło na wentylach tych śrubek obręczy , czekam teraz na warunki na pierwsze testy . PS. Ściana jest przed malowaniem , kolor już taki był . pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciapus Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Ale ładny Mógłby ktoś pochwalić się wersją na sramie? zastanawiam się jak wygląda w rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 (edytowane) Wersja na SRAMie jest ciekawsze kolorystycznie (wg. mnie). Wolę stonowaną kolorystykę, ale ten czarny powoli się nudzi. Gratuluję zakupu. Edytowane 14 Lutego 2013 przez pewnyktos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Wersja na SRAMie jest ciekawsze kolorystycznie Moim zdaniem też wygląda ładniej,ale chyba ten model 5.0 występował tylko w wersji Shimano... pozdr. R/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bipr Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 dejtrejder> to chyba wersja 26" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Przecież to forum 29er pozdr. R/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi76 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) Rowerki są znowu w sprzedaży .. MTB 29er g�nstig kaufen | H&S Bike-Discount A może potrzebował by ktoś części z modelu Radon ZR Race 29er 5.0 z zeszłego roku ? Zostało mi parę po przeróbkach ... Edytowane 15 Lutego 2013 przez rafi76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lohnjennon Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Witam wszystkich!! Zastanawiam sie wlasnie nad zr race 6.0 ale nie wiem czy przy dlugosci mojej nogi 82cm (wzrost 182cm) rozmiar 18" nie bedzie za duzy. Wysokosc do gornej rury to wg danych 78,5 cm. Co o tym sadzicie? Bede wdzieczny za rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Nie, spokojnie możesz brać 18", 16" będzie po prostu za mały. Mam 170cm. i właśnie biorę pod uwagę ten 16". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lohnjennon Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Teoretycznie moglbym brac nawet 20" Mimo to wysokosc ramy hamuje mnie troche przed kupnem, bo wydaje mi sie, ze "wentyl bezpieczenstwa" wynoszacy 3 cm to troche malo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RufusBiker Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Jak by ktoś chciał to znowu jest promo na 7.0 http://www.bike-discount.de/shop/a78476/zr-race-29er-7-0.html Szkoda, że tylko pomarańcz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Kurcze! Ja na tego właśnie poluje, ale niestety pieniążki dopiero w okresie letnim będą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi76 Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 W okresie letnim może być ciężko bo na jesieni już wychodzą modele przyszłoroczne ..to porąbane trochę ze już tak wcześnie ale to marketing. Ja swojego kupiłem na początku zeszłego lata a jesienią spotykam kolesia na nowym Radonie 2013.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Nieźle... a kiedy będą jakieś promocje na stare modele? Jak to zazwyczaj bywa, bo nie interesowałem się aż tak tym wcześniej? Jeśli będzie różnica w cenie, to nawet w czerwcu mógłbym kupić, ale podobno wtedy najciężej o jakiś rabat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapec07 Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Nieźle... a kiedy będą jakieś promocje na stare modele? Jezeli bedzie tak jak w zeszlym sezonie to przede wszystkim moze byc duzy problem z popularnymi rozmiarami. Rok temu chcialem kupic w kwietniu rower w ramie 19" i wiekszosc takich, jakie mi pasowaly pod wzgledem ceny i szpeju zostaly wyprzedane. Mam nadzieje, ze z racji bumu na 29" producenci i dystrybutorzy odpowiednio sie przygotuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Myślę że Radon jednak ma jakieś zapasy, w końcu oni tam składają te rowery i myślę że aż takich problemów nie ma. Mnie pasuje 16", więc nie jest to tak bardzo popularny rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Jak by ktoś chciał to znowu jest promo na 7.0 Radon ZR Race 29er 7.0 Szkoda, że tylko pomarańcz jest Jest i czarny,ale w cenie bez promocji....widocznie ten pomarancz nie ma takiego wziecia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi76 Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 http://www.bike-discount.de/shop/a78442/zr-race-6-0.html jeszcze pare godzin o 150€ taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RufusBiker Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Radon ZR Race 6.0 jeszcze pare godzin o 150€ taniej to 26" ...nie ten dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazzz Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Do posiadaczy radona 29 z rozmiarem ramy 20 cali. Jaka jest długość rury sterowej w rebie - ale dokładnie w mm? Inaczej zapytam. Ile ma długość rury sterowej licząc od górnej krawędzi główki do końca rury sterowej, ale nie licząc grzybka? Dzięki za odpowiedz. Wiem, że główka ramy ma 105mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Z tego co widzę, to często można spotkać promocję (wyprzedaże) -20% Radonów. Czy wersje 29" carbon też są przeceniane tyle? Głównie interesuje mnie ten model http://www.radon-bikes.de/xist4c/web/Black-Sin-29-8-0_id_22283_.htm za 1600E powinienem go wyrwać po sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi76 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) Jeśli masz Facebooka to codziennie dają znać o promocjach na ich stronie Edytowane 20 Lutego 2013 przez rafi76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Nie, nie mam FB, trzymam się od tego z daleka Kojarzysz, czy w poprzednich latach były takie promocje, bo widzę że głównie 26" są przecenione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi76 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Tak jak pisalem promocje sa czesto ale co do modelu i okresu to Ci nie powiem.Teraz moze na otwarcie ich nowego sklepu pewnie rabaty sie pojawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Wszystko rozumiem, ale chodzi mi o wyprzedaże starego roczniku, a wtedy raczej promocja jest do wyczerpania zapasów. Gdzie ten nowy sklep ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi