Skocz do zawartości

[4000 zł]Składanie roweru do XC

Yomul

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie dziwie się, bo ten rower jest wart z tysiaka więcej :) kwestia jeszcze dokładnego stanu technicznego

a co do ltd cc to się powtórzę, to rama turystyczna, efektywna długość górnej rury 596mm przy rozmiarze 20", gdzie Trek przy 19,5" ma 625, takie ltd cc moim zdaniem nadaje się na przejażdżkę po mieście i łące, jeżeli do tego kupujesz rower górski to śmiało

Napisano

Ten LTD CC baardzo fajna propozycja, ładny nawet bardzo i na bardzo fajnym osprzęcie ...

Jakbym dziś miał do rozdysponowania tą kasę to mocno bym się zastanowił czy składać mojego Reactiona czy kupować tego LTD.

Pozdro

Napisano

Sam mam składak na ramie Cube to się wypowiem chociaż się nie znam:)

Ja zrobiłem tak, że w styczniu 2008 kupiłem rower z sezonu 2007 z obniżką ok 30%. Pojeździłem ze 2m-ce i wymieniłem ramę na mniejszą, właśnie Cube'a LTD pro. Po drodze kupiłem siodełko, sztycę, mostek, kierownicę, chwyty, opony.... Teraz mało co zostało z kupionego roweru.

Jeśli chcesz składać to prześledź mój wątek o amorach. http://www.forumrowe...100mm-ok-700zl/

Miałem podobne myśli jak ty, czyli rock shox. Ale wagowo są to kloce straszne. W końcu kupiłem RST i mam nadzieję, że będę zadowolony. W każdym razie urwałem ok 600-700g i to czuć.

Opony mam 1,95 tioga i wystarczają w teren i do miasta. Nie wiem czy nie kupujesz za wielkich.

Ja na twoim miejscu chyba kupiłbym gotowy rower a później po troszku wymieniał części.

Ja na zimę planuję wymianę hamulców to będzie już kompletnie nowy rower:)

Wciąga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...