kosciu Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Hej, Potrzebuje szybkiego info na temat sklepu we Wrocławiu który będzie miał Epicona SF11 na stanie, w dobrej cenie. Via www znalazłem tylko Aventura Sport na ul. Grunwaldzkiej. Chcą za amorka ponad 580... Może ktoś coś innego widział? i jeszcze jedno +/- ile mniej więcej powinna kosztować wymiana amora? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 580 to dobra cena. Wymiana powinna się odbyć za darmo, gratis. Poza miejscem zakupu nie dałbym więcej niż 10-15zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysq Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Też mi się wydaję, że 580 to niezła cena. A wymiana kosztuje około 40-50 złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Ew. jeśli możesz zamówić przez internet to w Virtual Bike są za 545zł + przesyłka. Wyjdzie trochę taniej, ale trzeba czekać 7 dni, zanim dojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciu Napisano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Dorwałem w Robexie za 520zł ostatnia sztukę na wyprzedaży wiec z pompką mnie wyszło koło 600zł Już się umówiłem na założenie za 30zł. Dzięki wszystkim, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.