Zyziu Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Cześć! Co wy na to aby zrobić ognicho teraz w Sobotę tj. 8 września br. spotkać się i pogadać??? Podajcie jakąś godzinę i coś ogarniemy wspólnie!! Do zobaczenia pozdrower!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Jestem za Jakiś czas już wielu twarzy nie widziałem, a chętnie poznam też nowe. Godzina hmm, przedział 17-18 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Może trochę wcześniej tak koło 16, szybko już ciemnieje.. Do zobaczenia Devil! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) Zacny pomysł, tylko żeby było nas jak najwięcej to też fajnie by było Też bym był za tą 16 Edytowane 4 Września 2012 przez biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 jestem za :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Ja odpadam ide na nocke na 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 O 16 , to można rozpocząć grilla browarami w ogródku, koło domu. To może o 11, bo zanim się drzewa nazbiera, to będzie około 13, a później się ciemno zaczyna robić. Byle świecąca popierdółka kosztuje 20 zł ... Jakoś zawsze ognisko kojarzyło mi się z godzinami wieczornymi i w zasadzie wtedy dopiero ma swój urok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Ja w sobotę mam wolne, także mogę być po południu?? To jak? pozdrower!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 (edytowane) Jakoś zawsze ognisko kojarzyło mi się z godzinami wieczornymi i w zasadzie wtedy dopiero ma swój urok. Mi też ognisko z wieczorem się kojarzy, ale że teraz ciemniej coraz szybciej się staje z dnia na dzień i noc to już mamy o godzinie 19-20 Więc z tą 16 to jest dobry pomysł zawsze można dłuższej posiedzieć niczemu to nie broni Edytowane 5 Września 2012 przez biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Noc o 19, w takim razie, wracam w nocy z pracy ... Filip proszę Cię. Na 16 raczej się nie wyrobię, bo mam trochę roboty na sobotę, albo zwyczajnie nie zdąże wrócić do Katowic, jeśli oleję obowiązki, a serwis będzie słowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Noc o 19, w takim razie, wracam w nocy z pracy ... Filip proszę Cię. To wyjrzyj za okno o tej porze, ciemno jak w du... jest już! No fakt może 16 to trochę za wcześnie, o 18 chyba by było okej już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (edytowane) Dogadamy się Edytowane 6 Września 2012 przez Zyziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Cześć!! Jutro jest ognicho. Ja mimo wszystko będę na 17, jbc będę czekał. Zapraszam wszystkich mimo wszystko;) pozdrower!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2012 (edytowane) Zapraszam na spotkanie na Stargańcu to już dziś 8.09 już od 17:00!! pozdrower!;] Edytowane 8 Września 2012 przez Zyziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Normalnie, nie wiedziałem gdzie rower postawić, tylu nas było ... Zgromadzonych ( zapisanych ) w grupie, prawie 50 osób, a była nas cała 5 osobowa, stara ekipa. Dzięki Grzegorz, Krzychu i Filip za przyjazd, Gosi dziękuje, że dała się z domu wyciągnąć Gdzie reszta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Otóż to!! Gdzie reszta?! Dzięki za dzisiaj pozdrower!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Ja np nocka w pracy i dzis też na noc.Tak to jest gdy inni balują 2 pracują .Chciałbym z wami pojezdzić lecz czasu brak.Jedyna jazda to albo rowerem do pracy albo w wolne małe trasy do 60km tak jak ostatnio z Cziko za co wielkie mu dzięki poznałem nowe rejony i przy okazji dowiedziałem się ze w Zabrzu więzienie jest łooo hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Ja niestety wylądowałem z żoną u teściowej na wizycie :/ Myślałem żeby się wyrwać ale pogoda jakoś nie nastrajała mnie do tego. Że taka pogoda jak dziś nie mogła być wczoraj :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lapec Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Zgromadzonych ( zapisanych ) w grupie, prawie 50 osób, a była nas cała 5 osobowa, stara ekipa. Gdzie reszta ? reszta a przynajmniej jedna osoba dopiero dziś się uświadomiła że te forum jeszcze żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi