Marianu Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Witam nie bardzo wiem jak wam to wytłumaczyć i czy w dobrym miejscu założyłem ten temat w razie czego prosze przenieść. Mój problem wygląda tak że podczac wcisnięteego tylnego hamulca rower i tam ma delikatny luz w przód i w tył lepiej widać to na filmiku. prosze powiedzcie mi co to może być.
rkopec16 Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 mi wygląda na niedokręconą tarczę lub zacisk albo koło.
Marianu Napisano 3 Września 2012 Autor Napisano 3 Września 2012 tarcza i zacisk są sztywno i dobrze wygląda to tak jak by to w środku co szprychy na tym są sie ruszały.
seebcioo Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 dokręć tarcze ! ostateczność jaka przychodzi mi do głowy to zdjemij tarcze i sprawdź miejsca gdzie wchodzą śruby
Marianu Napisano 3 Września 2012 Autor Napisano 3 Września 2012 Rzeczywiście była to tarcza dokręciłem i jest git. myślałem że to nie możliwe bo rower jest swieżo po serwisie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.