Bady Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witam. Poszukuje stacjonarnego sklepu z dobrym asortymentem opon. Nie chce mi się czekać na przesyłkę z Allegro(ale chyba to będę musiał zrobić) Sklepy w otwocku odpadają byłem w józefowie/michalinie w auto-kowalczyk ale aktualnie nic ciekawego nie mają w asortymencie byłem w miedzeszynie ale też nic nie mieli fajnego. Są jeszcze jakieś sklepy blisko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Zajmują się składaniem rowerów i nie jest to typowy sklep, gdzie wchodzisz, oglądasz, wybierasz, ponieważ znajduje się na prywatniej posesji, ale posiadają także asortyment rowerowy. Zadzwoń zapytaj się czy mają na stanie, to czego szukasz. Ja u nich kupiłem trochę części. http://www.ventyl.com/kontakt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.