Skocz do zawartości

[wycieczki] Warszawa - Marki

zarazek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Być może ktoś z mojej okolicy (W-wa Praga Pn., Ząbki, Zielonka, Kobyłka, Marki, Wołomin, Radzymin, Nieporęt, Legionowo) ma ochotę na wspólne wycieczki rowerowe. Ja startuję z miejscowości Marki-Struga, a dystans dzienny waha się od 50 do 180 km.

Trochę info o moich wycieczkach na blogu: http://rower.bozym.com

Kontakt ze mną na GG: nr. 9261

Kontakt przez maila: mariusz(małłłłłpka)bozym.com

Pozdrawiam.

:)

Napisano

Witam.

Być może ktoś z mojej okolicy (W-wa Praga Pn., Ząbki, Zielonka, Kobyłka, Marki, Wołomin, Radzymin, Nieporęt, Legionowo) ma ochotę na wspólne wycieczki rowerowe. Ja startuję z miejscowości Marki-Struga, a dystans dzienny waha się od 50 do 180 km.

Trochę info o moich wycieczkach na blogu: http://rower.bozym.com

Kontakt ze mną na GG: nr. 9261

Kontakt przez maila: mariusz(małłłłłpka)bozym.com

Pozdrawiam.

Mieszkam w Wawrze ale moglbym sie z Toba kiedys wybrac.

Masz jakas wycieczke 'na oku'?

Napisano

Mieszkam w Wawrze ale moglbym sie z Toba kiedys wybrac.

Masz jakas wycieczke 'na oku'?

Planuję zapakować się w pociąg W-wa Wileńska --> Małkinia, tam wysiąść i pojeździć po okolicy + powrót do Wawy.

Napisano

Planuję zapakować się w pociąg W-wa Wileńska --> Małkinia, tam wysiąść i pojeździć po okolicy + powrót do Wawy.

Witam w nawiązaniu do tego posta -Zabki-Zielonka-Rembertow- ... to jak konkretnie [ bo żonie muszę pokazać :P :030: ] trasa by wyglądała ??

Czy to raczej sponton ???

Gość Gość_Michał_*
Napisano

Zapraszam Cię co niedzielę do Wołomina, o godź 11.00 pod sklep WajSport przy ulicy Kościelnej. Grupa rowerowa wyścigowa, gdy pogoda jest ładna, zbiera się tam i grupa wycieczkowa.

Napisano

Witam,

mieszkam na zaciszu i stanowczo muszę poćwiczyć, ponieważ po tym jak mi ukradli rower 12 lat temu, postanowiłam obecnie kupic sobie nowy (zamówiony ma byc w sklepie do maja) i pojechac na wycieczke do Norwegii. Dajcie znać na co można się porywać na początek i kiedy coś planujecie - może już będę miała rower:-)

Pozdrawiam

Napisano

Nadal szukam osoby z okolic W-wy, która wybierze się na parę weekendowych wycieczek rowerowych (1 lub 2-dniowych) a potem ew. na jakąś dłuższą parodniową traskę, np. Mazury --> Litwa --> Mazury.

Namiary na mnie w pierwszym poście tego wątku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...