luki75 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Witam. Poszukuję osoby które chciały by zdobyć uprawnienia z kolarstwa a dokładniej uprawnienia instruktora z kolarstwa. Mając takie uprawnienia można np. założyć UKS lub w nim pracować a potem zdobyć uprawnienia trenera II-giej klasy. Ja sam z kolegą jesteśmy chętni ale warunek jest jeden musi nas być co najmniej 10 osób. Jeżeli zbierze się grupa 10 osób to taki kurs ruszy pod koniec października br w Pruszkowie. Cena to 700zł+250zł ( w zależności od wykształcenia) Kto jest zainteresowany ? Sprawa na tzw CITO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Ile czasu trwa taki kurs ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki75 Napisano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2012 27.X.2012 – rozpoczęcie kursu, spotkanie organizacyjne •Kurs weekendowy 5 tygodni – 3-4.XI; 17-18.XI; 24-25.XI; 1-2.XII; 8-9.XII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki75 Napisano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2012 27.X.2012 – rozpoczęcie kursu, spotkanie organizacyjne •Kurs weekendowy 5 tygodni – 3-4.XI; 17-18.XI; 24-25.XI; 1-2.XII; 8-9.XII Zainteresowanych proszę jeszcze o kilka dni cierpliwości- ciężko mi namierzyć Panią "władną" organizatorkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki75 Napisano 21 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Zainteresowanych proszę jeszcze o kilka dni cierpliwości- ciężko mi namierzyć Panią "władną" organizatorkę Wszystko wiadomo Str www aktywna proszę się zapisywać tylko w ten sposób kurs może ruszyć po Waszych zapisach http://www.wskfit.pl/kurs_instruktora_KOLARSTWA.html Jeżeli mógłbym prosić to w formularzu elektronicznym przy zgłoszeniu w "uwagach" proszę zaznaczyć że Info o zgłoszeniu macie Państwo od Bartka z Zabrza Dziękuję i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.