Madison Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 Witam serdecznie, piszę ponieważ w trosce o środowisko szukam miejsca w samochodzie na MTB Powerade maraton 15.09 w Piwnicznej lub na Bike Maraton w Polanicy-Zdrój. Oczywiście chętnie dołożę się do kosztów paliwa. Lat 19, nie palę ; ) Mieszkam 20-30km na południe od Krakowa kilka km od Zakopianki, a więc praktycznie po drodze na obie imprezy. (przynajmniej z Krakowa). Ogłoszenia skierowane jest jednak do osób z wszystkich okolicznych miast i miejscowości posiadających bagażnik rowerowy i wolne miejsce. Zawsze to jakaś oszczędność, bo koszty dzieli się przez większą liczbę osób. Mam nadzieję, że temat w dobrym miejscu umieściłem, szukałem ale nie było podobnych. pozdrawiam ; )
mewek Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 Myślę, że jak troszkę poczekasz to na forach obu maratonów w odpowiednich działach pojawią się informacje od osób mających miejsca w samochodach. Na razie poczekaj jeszcze kilka dni bo ludzie nie zdążyli ochłonąć po sobotnich startach
Madison Napisano 3 Września 2012 Autor Napisano 3 Września 2012 O dzięki, nawet nie wiedziałem, że na forach maratonów są takie tematy ; )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.