mklos1 Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ano jest taka marka... Tylko cenowo jakoś średnio wypada przy Kross... Romet Wagant 3.0: 2300 PLN. Odpowiednik Kross Trans Alp 2000 PLN. Dlatego też jestem zdania zanim zacznie się wieszać psy na marce Kross, trzeba przejrzeć co oferują inni producenci w tym samym przedziale cenowym. Kross jest wciąż tanim rowerem, mimo że ceny lekko podskoczyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 W którym miejscu Trek jest lepszy od Krossa ( mam tu na myśli porównywalne rowery)? Rama Enduro Krossa będzie wykorzystywała system znany z modeli Earth plus kilka innych drobiazgów ( głowka 1,5, mocowanie PM, linki wewnątrz, linka do sztycy vario prowadzona wewnątrz ramy) . Tylko czy tym razem wezmą pod uwagę możliwosć montażu opon o duży rozmiarze ( w Earth zmieści się max. 2.1) Ciekawe kiedy Kross wpadnie na pomysł sprzedaży frame setów z pełnym zawieszeniem? Przy obecnych cenach mało kto kupi gotowy rower . Nie wiem jaki sens jest wchodzić w 1,5 główkę...ciężko dobrać amor nowy do takiej ramy...Jest jakaś różnica w użytkowaniu między 1/5 a 1/8 ? 2.1 maks w Earth ?? toż to jakaś kpina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radeks23 Napisano 11 Października 2012 Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Podobno w nowych Earth poprawili tylny trójkąt i zwiększyli przestrzeń. Dokonali też jakiś innych usprawnień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.