Skocz do zawartości

[Rowery] Co myślicie o nowej kolekcji kross?

Rekomendowane odpowiedzi

Ano jest taka marka... Tylko cenowo jakoś średnio wypada przy Kross... Romet Wagant 3.0: 2300 PLN. Odpowiednik Kross Trans Alp 2000 PLN. Dlatego też jestem zdania zanim zacznie się wieszać psy na marce Kross, trzeba przejrzeć co oferują inni producenci w tym samym przedziale cenowym. Kross jest wciąż tanim rowerem, mimo że ceny lekko podskoczyły.

W którym miejscu Trek jest lepszy od Krossa ( mam tu na myśli porównywalne rowery)?

Rama Enduro Krossa będzie wykorzystywała system znany z modeli Earth plus kilka innych drobiazgów ( głowka 1,5, mocowanie PM, linki wewnątrz, linka do sztycy vario prowadzona wewnątrz ramy) . Tylko czy tym razem wezmą pod uwagę możliwosć montażu opon o duży rozmiarze ( w Earth zmieści się max. 2.1)

Ciekawe kiedy Kross wpadnie na pomysł sprzedaży frame setów z pełnym zawieszeniem? Przy obecnych cenach mało kto kupi gotowy rower .

Nie wiem jaki sens jest wchodzić w 1,5 główkę...ciężko dobrać amor nowy do takiej ramy...Jest jakaś różnica w użytkowaniu między 1/5 a 1/8 ?

2.1 maks w Earth ?? toż to jakaś kpina...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...