Pagu Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Witam. To mój pierwszy post na tym forum. Ostatnio (po przejechaniu się starą kolarką) postanowiłem że nie kupie taniego roweru w supermarkecie tylko poświecę się temu zadaniu sam. Środki są nie za duże bo około 500 zł. No oczywiście jak wydatek będzie rozłożony w czasie to może trochę więcej. Pomysł mój to zakup starek kolarzówki i przerobienie go na single speeda. i tu pojawiają się moje pytania: 1. Czy to się opłaca? 2. Czy z takim budżetem jest się za co zabierać? Jeśli nie to jakie jest minimum? 3. Czy osoba która wchodzi dopiero w temat da sobie rade? Aby doprecyzować chce powiedzieć że to ma być rowerek używany od czasu do czasu na 20km trasy, czasem dojazd do uczelni. Nie chce żeby to była profesjonalna szosówka tylko fajny, lekki w jeździe rower. Możliwe że znajdę jakąś stara ramę i na jej podstawię zacząć budowę roweru. Z góry dziękuję za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.