Gość Radek Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Witam. Znacie może jakieś większe giełdy gdzie można kupic używane rowery, na Allegro niestety nie da się przymierzyc do roweru ani sie przejechac, a chciałbym najpierw sprawdzic co mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiety08 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Witam. Znacie może jakieś większe giełdy gdzie można kupic używane rowery, na Allegro niestety nie da się przymierzyc do roweru ani sie przejechac, a chciałbym najpierw sprawdzic co mi pasuje. tylko coś takiego: http://gielda-slomczyn.pl/ rowery też tam znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Radek
Witam.
Znacie może jakieś większe giełdy gdzie można kupic używane rowery, na Allegro niestety nie da się przymierzyc do roweru ani sie przejechac, a chciałbym najpierw sprawdzic co mi pasuje.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.