Ulthran Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Dziś wyznaczono nowy objazd tunelu wzdłuż Wisły, który ma, podobno, obowiązywać do końca napraw. Jako, że tamtędy (po bulwarze wiślanym) prowadzi moja codzienna droga rowerowa do pracy męczy mnie kwestia "czy da się tam (bezpiecznie) przejechać?" Ktoś próbował? Albo ma dokładniejsze info niż to, które podają media? Poszukałem trochę z pomocą wujka Google, ale żadnych konkretów nie znalazłem. Wydaje mi się, że będzie się dało dojechać do wysokości Mostu Świętokrzyskiego ścieżką a potem rower na plecy albo pod prąd objazdem albo próba przejechania poboczem (które nie wiadomo czy w ogóle istnieje) - mam nadzieję, że się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Trudno powiedzieć jak to zostanie finalnie rozwiązane. Podejrzewam, że przez pierwszy tydzień będzie totalny chaos, dlatego polecam omijać to miejsce z daleka. Ludzie będą zdezorientowani więc o wypadek nie trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BestiaHeniu Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Na Bulwarach Wiślanych została ścieżka rowerowa, jest jednak zapchana przez pieszych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro77 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Dziś jechałem od strony mokotowa, na wysokości tunelu postawili na ścieżce blokadę. kawałek podjechałem razem z samochodami, są 2 pasy w kierunku na północ, potem już jest równolegle ścieżka, jakoś tak gnałem i nie pamiętam dokładnie, ale chyba nie będzie problemów z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulthran Napisano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2012 To jak poedziesz z powrotem ładnie poproszę o aktualizację bo właśnie drogi w kierunku na południe sie obawiam (jazda pod prąd z samochodami chyba odpada ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro77 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Da radę się przebić. Zaraz przed mostem zablokowali chodnik są znaki zakazu wstępu dla pieszych i rowerów. 10m wcześniej trzeba zejść na dół, przejść na drugą stronę nowo powstałej dwupasmówki (są pasy) i jesteś na ścieżce, potem pod mostem i za mostem można wrócić. Jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulthran Napisano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2012 OK, dzięki wielkie za info, mam nadzieję, że innym tez sie przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Da się jechać, ale trzeba pokonać schody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.