demek Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Witajcie Wpadlem na pomysl, ze mozna we wrzesniu zorganizowac jakas impreze rowerowa na wiecej osob. jestem z Jaworzna i jest gdzie pojezdzic Do sciagniecia bardzo przyjemny przewodnik http://www.jaworzno.pl/aktualnosci/pliki/przewodnik-rowerowy-1/view Jak i same mapy szlakow http://www.jaworzno.pl/aktualnosci/pliki/przewodnik-rowerowy-2/view Ale o co chodzi? No wiec w sumie pomysl jest dosc prosty, pojezdzic po szlakach i nie tylko (50km+) a pozniej ognisko, miejsc wyznaczonych do tego nawet w okolicach szlakow jest sporo, a i lawki sa pod zadaszeniem. Dla osob, ktore mieszkaja niedaleko jak miasta oscienne sadze, ze nie problem dojechac, a dla osob z dalsza tez jest mozliwosc, pkp. start calej zabawy wlasnie z pkp gdzie mozna sie bezproblemowo dostac z wiekosci miast, zrobic trase i wracac. Osoby, ktore chcialy by samochodem a nie chca auta zostawiac na parkingu tez nie ma problemu, zostawi sie na podworku, pare samochodow sie zmiesci Impreza w zasadzie calodniowa Termin? to sie jeszcze ustali ale jak sama nazwa mowi...22 wrzesnia bedzie calkiem ok Trasa? Mozna zrobic... I najwazniejsze....czy znajda sie chetni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 SUPER! Jaworzno to bardzo przyjazne miasto dla rowerzystów! Jest gdzie jeździć szlaków rowerowych pełno ! Jestem Bardzo Chętny wziąć udział! Czym więcej Nas tym lepiej! Będzie można porozmawiać wymienić się opiniami itp. itd. Czekamy na Was! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Załóż u nas temat, może więcej bd ludzi wtedy jeszcze: http://www.forumrowerowe.org/forum/162-slaska-grupa-rowerowa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 2 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2012 poszlo dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdura Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 ja chętnie dołączę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2012 tyle osob zagladalo a tylko jedna chetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Chyba Jaworzno to nie przekonuje ludzi. Większość ludzi to raczej z Bytomia, Katowic, Chorzowa, Mysłowic itp jest, a nie z wschodnich terenów więc tu ma co się dziwić, że taki odzew jest A druga sprawa jest taka, że nie każdy może: to praca to obowiązki w domu to co inne lub jakiś wyjazd chyba sam rozumiesz jak to jest !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2012 na facebooku powstal event http://www.facebook.com/events/357868850960234/ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil85 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Cześć Damian, Bardzo fajna innicjatywa. Sam niestety nie będę mógł uczestniczyć, ale pozwoliłem sobie zamieścić Twoje ogłoszenie na Pasjonauci na Śląsku. Mam nadzieję, że to pomoże. A korzystając z okazji zapraszam do zaposnania się z serwisem, który niedługo wystartuje i będzie umożliwiał organizowanie właśnie takich spotkań ludzi z pasjami! Pzdr, Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2012 oczywiscie, ze nie mam nic przeciwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 16 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2012 jako, ze ja nie jestem w stanie zorganizowac nic na jakis czas to impreza zostanie raczej odwolana....bo podejrzewam, ze nikomu nie bedzie sie tego za mnie chcialo zrobic... z pozdrowieniami dla sku...na ze srebrnego mercedesa SK23... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terrago Napisano 23 Września 2012 Udostępnij Napisano 23 Września 2012 No dobra, a coś wiecej n.t. w.w. imprezy? Pozdrawiam, M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2012 jako, ze nikt nie mial checi zastapic mnie w organizacji to nic z niej nie ma i nie bedzie. ja nie jestem w stanie tego zrobic ze wzgledu na zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.