Skocz do zawartości

śląskie (i nie tylko) rowerowe zakończenie lata

demek

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Wpadlem na pomysl, ze mozna we wrzesniu zorganizowac jakas impreze rowerowa na wiecej osob. jestem z Jaworzna i jest gdzie pojezdzic

Do sciagniecia bardzo przyjemny przewodnik

http://www.jaworzno.pl/aktualnosci/pliki/przewodnik-rowerowy-1/view

Jak i same mapy szlakow

http://www.jaworzno.pl/aktualnosci/pliki/przewodnik-rowerowy-2/view

Ale o co chodzi?

No wiec w sumie pomysl jest dosc prosty, pojezdzic po szlakach i nie tylko (50km+) a pozniej ognisko, miejsc wyznaczonych do tego nawet w okolicach szlakow jest sporo, a i lawki sa pod zadaszeniem.

Dla osob, ktore mieszkaja niedaleko jak miasta oscienne sadze, ze nie problem dojechac, a dla osob z dalsza tez jest mozliwosc, pkp. start calej zabawy wlasnie z pkp gdzie mozna sie bezproblemowo dostac z wiekosci miast, zrobic trase i wracac.

Osoby, ktore chcialy by samochodem a nie chca auta zostawiac na parkingu tez nie ma problemu, zostawi sie na podworku, pare samochodow sie zmiesci :)

Impreza w zasadzie calodniowa

Termin? to sie jeszcze ustali ale jak sama nazwa mowi...22 wrzesnia bedzie calkiem ok

Trasa? Mozna zrobic...

I najwazniejsze....czy znajda sie chetni? :)

SUPER!

Jaworzno to bardzo przyjazne miasto dla rowerzystów! Jest gdzie jeździć szlaków rowerowych pełno ! Jestem Bardzo Chętny wziąć udział!

Czym więcej Nas tym lepiej! Będzie można porozmawiać wymienić się opiniami itp. itd.

Czekamy na Was!

Chyba Jaworzno to nie przekonuje ludzi. Większość ludzi to raczej z Bytomia, Katowic, Chorzowa, Mysłowic itp jest, a nie z wschodnich terenów więc tu ma co się dziwić, że taki odzew jest :yucky: A druga sprawa jest taka, że nie każdy może: to praca to obowiązki w domu to co inne lub jakiś wyjazd chyba sam rozumiesz jak to jest !?

Cześć Damian,

Bardzo fajna innicjatywa. Sam niestety nie będę mógł uczestniczyć, ale pozwoliłem sobie zamieścić Twoje ogłoszenie na Pasjonauci na Śląsku. Mam nadzieję, że to pomoże. A korzystając z okazji zapraszam do zaposnania się z serwisem, który niedługo wystartuje i będzie umożliwiał organizowanie właśnie takich spotkań ludzi z pasjami!

Pzdr,

Kamil

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...