Peterp079 Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Coś namieszałeś w tym cytacie. Ja tego nie napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert93 Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 To chyba dlatego, że zacytowałem z twojego posta, w którym maiłeś cytat od "Synergy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 No co jak co, ale każda marka ma lepsze i gorsze produkty żeby trafić w kieszeń większej liczby nabywców. Skoro chcesz tak porównywać to porównuj Shimano XTR - Hayes Prime Pro i Expert - Sram XX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver400 Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 To chyba troche bez sensu, bo wiadomo ze najwyzsze modele będą rewelacyjne. Jakość firmy poznaje się po tym że każdy model i ten z niskiej półki jak i wysokiej będzie w swoim przedziale cenowym dobry, a wysoka awaryjność czy kompletny brak mocy. nie świadcza o danej firmie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stpman Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Wcale najwyższe modele danej firmy nie muszą być rewelacyjne (patrz wysokie Shimano sprzed 2012 roku). Ja przesiadłem się z najtańszych Shimano M445 na jedne z najwyższych XT/SLX i z obu jestem zadowolony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.