Skocz do zawartości

[Wrocław nocą] wycieczka po Wrocławiu w środku nocy

Riziaq

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Chciał bym wam zaproponować nocną przejażdźkę rowerową dookoła Wrocławia. Trasa liczy około 40 kilometrów prowadzi przez malownicze zakątki miasta, m. in. Wyspę Opatowicką czy Most Milenijny.

Jak na razie jest nas dwóch. Jesteśmy studentami 2 roku na PWr i PWST. Przewidujemy raczej umiarkowane tempo.

Wyjazd z Kleciny, Parku Południowego (ogólnie południowych części miasta).

Dokładny termin pozostaje do ustalenia (dużo w tej kwestii zależy od pogody ). Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o odpowiedź w tym temacie albo na priv ;)

Napisano

Ta wycieczka się już odbyła ;l jeśli będziemy planować podobną (w nocy) to dam Ci znać ;)

W tę niedziele (9 września) dla odmiany wycieczka w dzień na Ślęże jeśli są jacyś chętni to śmiało zapraszamy ;d

godzina jeszcze nie ustalona ale myślę że koło 9-10 rano. Trasy też jeszcze nie ustaliliśmy

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jeśli nie macie nic przeciwko wystawców tutaj ślad gps albo ręcznie naniesiona na mapę trasę nocnego przejazdu. Moze kiedyś bedzie wolna nocka...

Napisano

Trasa wyglądała mniej więcej tak

http://www.sports-tr...u1f1c9agmo88uh0

była ciut dłuższa ale nie od razu włączyłem zapis trasy

Co do kolejnej wycieczki to ja bardzo chętnie wezmę udział, zaproponujcie tylko jakąś datę i trasę,

może być nawet dzisiaj

nie pasuje mi tylko z piątku na sobote i z soboty na niedziele

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...