DIYaudioPawelS Napisano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2012 mam kase bylem raczej przekonany do zakupu CST C-1300 ale w polecanym sklepie jest 1szt a w innych sklepach jej nie widze CST C-1338 jest na allegro w cenie 39zl/szt i sam nie wiem czemu waham sie przed zakupem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 odkopuje temat po paru miesiacach 2 miesiace przelezalem w lozku po wypadku wiec zakup opon odlozylem w czasie opony zakupione, ale ze spadl sniego to zaloze je dopiero na wiosne ale juz teraz wiem ze dlugo mi nie posluza - za niski profil przekonam sie czy bedzie wyrazna roznica w oporach toczenia i moze zainwestuje w lepsze o wiekszym profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldziu Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 można zamienić miejscami opony, a mianowicie przód dać na tył, a tył na przód. Chodzi mi o to żeby równo się zużywały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 można zamienić miejscami opony, a mianowicie przód dać na tył, a tył na przód. Chodzi mi o to żeby równo się zużywały? juz dawno tak zrobilem i mnie koledzy opie... ale z drugiej strony to nie ma sensu. jak tak zostawie to bede musial wymienic obie opony. jak zostawie przod w spokoju to wymienie tylko tyl - polowa kasy w kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldziu Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 W sumie to logiczne:) Jepiej wcześniej wydać kase na jedną, niż poźniej na dwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi