iwi27sc Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Witam i prosze o pomoc. Wczoraj tj. 30 sierpnia ok godziny 11 w Sosnowcu przy ul. Lubelskiej włamano sie do mojej piwnicy i skradziono rower AUTHOR BASIC 26 CALI bordowo- czarny * siodełko GIANT z niebieskim akcentem * osłona plastikowa zębatki pęknięta * dorabiana nie orginalna osłona slimacznicy * nie orginalny amortyzator * nie orginalny bagażnik... bagażnik bedzie posiadał jakies przetarcia, otarcia uszkodzenia poniewaz został wyrwany z niego fotelik dzieciecy. * przerzutki ACER 24 * opony trekowe kolorowe czarne po środku od zewnatrz brazowo szare * charakterystycznie przetarta górna rama Bardzo prosze o pomoc w odnalezieniu roweru. Zdjęcie..hmm nie wiem czy mam.. jesli znajde wstawie. Jeśli bedziecie na giełdach czy targach zwróccie prosze uwage..co dwie pary oczu to nie jedna. Kontakt z iwona 535978923 lub 516998400 Z góry bardzo dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi