umbrellavirus Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Witam. Kilka dnie temu kupiłem Rebę RTL 2012 : Dziś przestawiłem skok ze 100mm na 120mm. W sumie banalnie proste. Ale kiedy wyjąłem Dual Air w środku z komorze pozytywnej zamiast oleju był tylko czerwony gęsty smar. W instrukcji PDF na stronie producenta jest napisane " Dual Air - Grease" . Dziwi mnie to nieco ponieważ byłem zawsze przekonany, że leje się tam 6ml 15WT. Dałem do środka smar Rock Shox Judy Butter, ale nie jestem przekonany czy dobrze zrobiłem. Proszę o radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Do pewnego czasu w pozytywnej producent zalecal olej, od pewnego czasu w zdecydowanej wiekszosci smar. Ja mialem tak i tak, wiekszych roznic nie widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
umbrellavirus Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ale ten Rock Shox Judy Butter nadaje się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Tak, przecież ten smar jest stworzony dla amortyzatorów. http://www.ckbikeshop.pl/product-pol-1658-Smar-do-amortyzatorow-Rock-Shox-Judy-Butter-29ml-.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
umbrellavirus Napisano 1 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Dzięki! Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.