Skocz do zawartości

[Plyn hydrualiczny] jaki do tarczowek TEKTRO AURIGA COMP

Bajkowiec

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

To zalej oryginałem Shimano i zobaczysz ze jest różnica. Kombinowanie z LHMem było zrozumiałe kiedy 50ml oryginału można było kupić tylko w oryginale za 35-40pln. Teraz, kiedy kupienie rozlewki za kilkanaście pln nie jest problemem po prostu nie warto kupować LHMa. Butla 1l kosztuje 30pln. Co z tego że mnóstwo zostaje, skoro płyn zmienia się raz na 2-3 lata? Już lepiej kupić 50kę oryginału, starczy na 2 hamulce, wydamy mniej i hamulce będą lepiej działać.

http://www.cyklotur.com/pl-PL/produkt/106831/287/Olej-mineralny-do-hamulcow-TEKTRO-butelka-50-ml-XLC-TRCKSTUFF

mam takie cos u siebie w pokoju,

nie widze roznicy w porownaniu do oleju shimano, mam tym olejem tektro zalane hamulce xt

dawno temu mialem tektro zalane plynem shimano tylko przeplacilem sporo za ten plyn : P

Tak,tak...kupiłem Shimanowski chyba 50ml za 48 zł ponad rok temu,wystarcza na hamulce moje i mojego syna.Jak wymieniasz płyn 3 razy w roku można szukać oszczędności,przy normalnym użytkowaniu hampli płynu masz na długi okres czasu.Pewnie że można kombinować z innymi ale w skali kilku lat ile zaoszczędzisz???100 zł..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...