pawel123t Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Witajcie, Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, ale czy mógłby ktoś ze znawców rozkminić co to za model Scotta? Zdjęcie http://i45.tinypic.com/1pil8w.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 O ile to jest Scott a nie tylko naklejka , to może być Boulder z około roku 94-95, po dużym modzie ( korba , hample , koła ) M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel123t Napisano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2012 O ile to jest Scott a nie tylko naklejka , to może być Boulder z około roku 94-95, po dużym modzie ( korba , hample , koła ) M ok, dzięki. Przejrzałem trochę tych Scottów już i zdaję się, że to faktycznie ten model. To, że jest po dużym modzie to wiem, z fabrycznego roweru praktycznie tylko rama została. Do tego zdaje mi się, że była malowana (inne odcienie zielonego w niektórych miejscach), ale na pierwszy rzut oka akurat nie jest to aż tak bardzo widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.