Matajo Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Witam Mam taki problem, iż składam rower i gdy chciałem włożyć przednie koło stwierdziłem, że widelec jest chyba krzywy. Zdjęcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedolf Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 ciężko ocenić ze zdjęcia, a te koło to nie chce wejść pomiędzy widelec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matajo Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Tak to wygląda: http://zapodaj.net/d2ce787386010.jpg.html Koło w ogóle nie chce wejść ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Nie chyba tylko na 100% krzywy TapaTalk'nięte z Andka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil13342 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 No krzywy jest. A tak z ciekawości- jaki to amor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver400 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 chyba, hehehe konkretny strzał musiał być a nie chyba krzywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matajo Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Amor to XCM V3 A rower to Kross level a2, myślałem, że kross nie odwali mi takiej lipy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedolf Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 ile ten amor ma już lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matajo Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Nówka, prosto ze sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 To na gwarancje z tym, ktoś szajs sprzedał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Raczej cieżko by było tak skrzywić goleń bo tu wyglada jakby była skręcona czyli wada fabryczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matajo Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Już wszystko załatwiłem, zadzwoniłem do sklepu wysłałem im zdjęcia i w poniedziałek przyjdzie kurier z nowym rowerem i po odbiór starego Dzięki wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2012 To już kolejny krzywy SR Suntour ... chyba zaczęli sobie dołki pod sobą kopać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.