Skocz do zawartości

[Białystok] Skradziono Cannondale Trail SL 29'ER 2

Etyline

Rekomendowane odpowiedzi

Wyrazy współczucia

Niezły sprzęt i obawiam się że nie wyjdzie prędko na światło dzienne :(

Podaj numer ramy, zgłoś na Policję, obserwuj Allegro i inne tego typu aukcję.....oby nie było jak z autami że wyląduje za wschodnia granicą.

Czym był zabezpieczony rower ?

Zabezpieczony był łańcuchem. Nie było mnie z 30 minut i rower wyparował. Teraz tylko głową o ścianę bić. Oszczędzanie na zabezpieczeniu to niestety strzał w stopę który sam sobie zaserwowałem.

Sprawa oczywiście zgłoszona na policjie . Na znalezienie nie liczę zbyt mocno (chyba ,że ukradł go jakiś idiota ). Pewno za jakiś czas wypłynie na części ,albo tak jak mówicie za granicą ;/.

Tak czy siak wdzięczny będę za czujność. Rower jest dość charakterystyczny i myślę ,że w Białymstoku dużo ich nie ma. Cannondale widziałem tu jedynie 2 przez cały swój rowerowy żywot. Pozdrawiam

Zapięcie to był łańcuch stalowy AXA z kłódką . Dokładnego modelu nie pamiętam . Dałem za niego coś w granicach 100 zł . Wiem, że teraz gianta terrago 3 który mi się ostał nie spuszczę z oka nawet na chwile. Podsumowując dobre zabezpieczenie to podstawa i na nim się nie oszczędza . Jednak żadne kryptonite nie ochroni roweru przed głupotą właściciela.

Jeszcze raz dzięki za czujność .

Witam ponownie.

Aukcja allegro niestety nie dotyczy mojego roweru. Skontaktowałem się z osobą która wystawiła tego bike'a (jak i kilka innych ).

Proszę o nienękanie sprzedawcy mailami :).

P.s Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony odzewem który nadszedł z Waszej strony. Dziękuję serdecznie.

P.s. 2. Potraktujcie to jako odpowiedź zbiorczą na prywatne wiadomości które od Was dostałem. Szerokiej drogi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...