redbull1 Napisano 30 Sierpnia 2012 Napisano 30 Sierpnia 2012 Witam Wie ktoś jakieś szczegóły lub brał rok temu w tym maratonie udział , organizator WKK pozdrawiam
Punkxtr Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Ja będę startował; dziś pojawiło się pierwsze lakoniczne info na fb: "W najbliższą niedzielę zapraszamy na mistrzostwa Warszawy MTB XC na ursynowską kopę Cwila (ul. Koński Jar). Zapisy od 9.00, pierwszy start o 10.00. Zaplanowaliśmy starty dla żaków i zaczek (skrócona runda), dalej juniorów młodszych, juniorek młodszych, mastersów II (powyżej 40r.ż) kobiet open, dalej juniorów i mastersówI (30-40lat), dalej elity i na końcu młodzików i młodziczek (międzywojewódzkie mistrzostwa młodzików MTB)."
mariusz231 Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 http://wkk.waw.pl/1/50/606/Aktualno%C5%9Bci-Zapraszamy-na-MMM--Mistrzostwa-Warszawy-MTB-9-wrze%C5%9Bnia
Punkxtr Napisano 9 Września 2012 Napisano 9 Września 2012 I jak Wam się jechało? Mnie super :-) Prosta, szybka trasa dająca naprawdę mnóstwo frajdy z jazdy. Było gdzie się zmęczyć i gdzie odpocząć. Niestety przespałem trochę start (Elita) i pierwsze kółko jechałem w okolicy 10 miejsca Na drugim kółku odrabianie strat, ucieczka i finalnie 5 miejsce w Open.
Piomtb Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 Fajna trasa jak na Mistrzostwa Warszawy. Ścianki gdzie puls leciał na maxa, troszkę zakrętasów gdzie można było chwilę odpocząć. U mnie ze startem tez było podobnie, coś zaczęło obcierać przy przedniej przerzutce i do pierwszego zjazdu jechałem bardzo ostrożnie. Po zjeździe zrobiło się ok i nadganiałem. Na mecie okazało się że jestem Wicemistrzem Warszawy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.