Skocz do zawartości

[maraton MTB ,xc ] Puchar Ursynowa 9.09.2012

redbull1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja będę startował; dziś pojawiło się pierwsze lakoniczne info na fb:

"W najbliższą niedzielę zapraszamy na mistrzostwa Warszawy MTB XC na ursynowską kopę Cwila (ul. Koński Jar). Zapisy od 9.00, pierwszy start o 10.00. Zaplanowaliśmy starty dla żaków i zaczek (skrócona runda), dalej juniorów młodszych, juniorek młodszych, mastersów II (powyżej 40r.ż) kobiet open, dalej juniorów i mastersówI (30-40lat), dalej elity i na końcu młodzików i młodziczek (międzywojewódzkie mistrzostwa młodzików MTB)."

Napisano

I jak Wam się jechało? Mnie super :-) Prosta, szybka trasa dająca naprawdę mnóstwo frajdy z jazdy. Było gdzie się zmęczyć i gdzie odpocząć. Niestety przespałem trochę start (Elita) i pierwsze kółko jechałem w okolicy 10 miejsca :wacko:

Na drugim kółku odrabianie strat, ucieczka i finalnie 5 miejsce w Open.

Napisano

Fajna trasa jak na Mistrzostwa Warszawy. Ścianki gdzie puls leciał na maxa, troszkę zakrętasów gdzie można było chwilę odpocząć.

U mnie ze startem tez było podobnie, coś zaczęło obcierać przy przedniej przerzutce i do pierwszego zjazdu jechałem bardzo ostrożnie.

Po zjeździe zrobiło się ok i nadganiałem. Na mecie okazało się że jestem Wicemistrzem Warszawy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...