piotrinho Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Z jakimi pedałami te buty będą działać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 To są buty szosowe i bloki firmy look więc takie pedały powinieneś kupić ewentualnie inne szoso we pedały z blokami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrinho Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 czyli kupując np te pedały wraz z blokami będzie to działać ? http://allegro.pl/pedala-time-mit-77-szosowe-282-i2544474054.html jeśli możesz to wypisz mi z jakimi systemami zatrzasków mogę kupić pedały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Wszystkie bloki szosowe montowane są w ten sam sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrinho Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 czyli takie coś także zamontuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 To może inaczej, wszystkie WSPÓŁCZESNE bloki szosowe... Czyli te z trzema otworami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrinho Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 a do tych bloków co już mam będą pasówać pedały look keo classic ? Bo czytałem gdzieś wypowiedzi że do pedałów look keo są troche inne bloki niż zwykle look Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.