kamiloxl Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam. Szukam hurtowni rowerowej w której znajdę hamulce hydrauliczne. Prosze o strony www lub jakieś namiary tel. mail. Pozdrawiam A czy w makro dostane hamulce hydrauliczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 nie, nie dostaniesz trzeba tylko chcieć http://www.shimano-polska.com/publish/content/global_cycle/pl/pl/index/dystrybutorzy/dystrybutorzy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiloxl Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 2i A czy mogę kupić od shimano bezpośrednio hamulec hydrauliczny ? Jeśli nie to może polecacie jakąś tanią hurtownie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Jeżeli będziesz kupował na firmę, to pewnie możesz. Tylko często, gęsto jest tak, że odbiorcy (sprzedawcy) mają rabaty w takich firmach i taniej wychodzi kupić w sklepie, niż bezpośrednio w hurtowni, gdy zamawiasz pierwszy raz i więcej nie będziesz planował, to raczej nie ma co liczyć na rabat, tak mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Przy pierwszych zamówieniach zabawa nieopłacalna. Szybiej można kupić tanio w sklepie. Np m596 w mudserwisie są w cenie niewiele wyższej niż w hurtowni shimano... Do tego tył maja na stanie a w hurtowni 2 razy przesuwali termin dostawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Jeżeli zamierzasz otworzyć sklep, przy podejściu "mamo znajdź mi!" nie wróżę Ci długiego istnienia na rynku. Jeśli szukasz sam dla siebie, ceny w hurtowni będą niewiele niższe niż najtańsze oferty w sklepach. Poza tym, masz cały Internet, wystarczy trochę czasu i chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiloxl Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Dzięki wielkie za pomoc Kupiłem Clarks Skeletal LTD Edition. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.