lenoxs Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Chciałbym kupić sobie koło bardzo wytrzymałe (na tył) żeby mi się za jakiś czas nie pokrzywiło. Mam na to 100zł. na pewno musi mieć jakieś zmocnienia (dobre obręcze) i wolałbym żeby było już z oponą i dętką. Oczywiście szukam koła 26''. A chce je używać do skakania. Jeśli macie jakieś linki do takiego koła to proszę pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Takie coś to tylko w ERZE.... :lol: A na powaznie to hm cos mocnego ale na pewno duzo drozszego to : obręcz ALEXRIMS DM24 100zl piasta: np woodman i inne podobne 130zl szprychy dt 1-1.2zl/szt ew. jakas uzywka na allegro.. A za 100zl to niestety nie kupisz calego mocnego koła nie mowiąc o tym aby w tej cenie kupic oponke i dętke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templariusz Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Do 100 zl jest jeszcze Mavic XM317, ale chyba nic do 100 zl nie nadaje sie do skakania Na szczescie ja nie mialem takiego problemu bo wole XC Nie wiem, nie znam sie, ale jezeli chodzi o skakanie to musisz miec pancerne koleczko. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Samo kolo uzywane na vuelcie moze i dostaniesz za 100 zl, ale z opona i detka jest to niemozliwe, po prostu nierealne... Musisz dozbierac troche kasy, chociaz jak mowilem jest jakas szansa, ze znajdziesz kolko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychszop Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Za taką kase to tylko Vuelta używka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 MOZESZ SZUKAC UZYWKI ALE I TAK BEDZIE CIĘŻKO...:/ Podaj config roweru bo mam wrazenie ze na makrokeszu chcesz poskakac :035: a to grozi smiercią bądz kalectwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Lenoxs napisał temat w dziale rowerowe forum na max!: od niedawna zainteresowałem się trialem ale nie wiem jak się do tego zabrać. Rower myślę że mam dobry (widziałem jakie mają zawodowcy). Czytałem już opisy trików w różnych szkółkach i nawet pare próbowałem. na razie ćwicze tylko równowage (stóję) ale chciałbym też być przygotowanym do tego fizycznie. Jeśli wiecie jakie mięśnie trzeba trenować przedewszystkim(np. mięśnie ramion). Doradźcie mi co na początku powinienem się uczyć. z góry dzięki To masz ten rower czy nie? Jak dla mnie koło to dość znaczny jego element. Może powiedź jakie koło masz teraz. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 chłopaki spokojnie mam dwa rowery i chcę sobie troche poskakać a na drugim ćwiczyć trial. A jeśli chodzi o rower do skoków to nie jest taki super ale sprzeciez nie będę skakał 2m wyskoczni. Jeśli możecie to podajcie firmy i nazwy konkretnych kół króte są dobre i wytrzymałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakuben Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Jeśli możecie to podajcie firmy i nazwy konkretnych kół króte są dobre i wytrzymałe DeeMax Mavica.Konkretne,dobre,wytrzymałe:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 i o to mi chodziło, wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 DeeMax Mavica.Konkretne,dobre,wytrzymałe:D Dobre sobie i o to mi chodziło, wielkie dzięki Jest tylko jedna mała przeszkoda....cena http://www.dobrerowery.com/product_info.php?products_id=627 tylko 1900zł :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 z obreczy do 100 zlpolecam alexrimsa FD26 lub single tracka z sun rims. Ale za 100 zl kola z opona i detka nie kupisz. Zwlaszcza ze oprocz piasty i obreczy trzeba miec dobre szprychy. Bo to one sa najslabszym punktem kola (przy porownywalnej klasie sprzych, piasty i rawki). i nawet jak bedziesz miec najmocniejsza piaste i najmocniesza obrecz a szprychy za przeproszeniem do ... to i tak CI to nic nie da. oj Schwefel jak mnie kroca te mavici ... wwrrrrrrrr rrrr rrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakuben Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Spełniłem jego prośbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Sun rims Single Track Sun rims mamooth/big fat rim(to samo) Alexrims DM 24 Wszystkie obręcze w okolicach 100zł i są już dość uznane przez riderów, nie polecam Ci się rozglądać poza tymi trzema. bo nie ma po co. Do skoków piasta deore styknie, wiem że do xc jest do dupy, ale przy małych przebiegach spisuje się całkiem dobrze, a szprychy np. DT. Tutaj masz niezłą propozycję: http://www.extreme-shop.com.pl/ -> sklep -> koła -> na tył -> single track, deore za 219zł Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 deore do skakania?...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.