Skocz do zawartości

[pedały] Wellgo. Warto wydawać na nie 50 zł?

kondzio12311

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak dla mnie warto. Mam pedały z tej firmy, tylko nie platformy. Po roku łożyska chodzą jak nowe. Po jednej glebie korba się wgięła, a pedał nic.

Napisano

szczerze odradzam pedałów wellgo ponieważ złamała mi się oś w pedale

lepiej dołóż te 30 zł i kup dartmoor uptown (2 lata jeżdżę i praktycznie nie mają luzów)

Napisano

A może coś na maszynach polecicie? Wiem, wiem były już tematy o pedałach na maszynach ale nie jestem zdecydowany na żadne które tam wymieniano. Powiedzmy że cena do 100zł. A te Dartmoory ciekawe:P

Napisano

Moim zdaniem zdaniem zdecydowanie nie warto kupować tych pedałów. Są bardzo ciężkie i zdecydowanie nie warte swojej ceny. Te pedały nie różnią się niczym od zwykłych platform za 25 złotych. Lepiej kupić takie za 25 złotych albo coś droższego od tych

Napisano

2i

Cos dobrego..a ile chcesz wydac? Na Ebayu zobacz DMR V8. Dobry stosunek jakosc do ceny. Jesli chcesz cos dobrego- dobrego to cena bedzie sporo wyzsza.

Napisano

To doradźcie coś dobrego bo mam dylemat. A może nie platformy tylko coś takiego: http://allegro.pl/pe...2549881985.html

Koleś ma Hexa V3 a Wy mu wciskacie pedaly na maszynach, do latania, nie wiadomo jakie, czy was POP******?:|

kolega kondzio12311 dał jedyną sluszną opcję, w sklepie na miejscu dostaniesz takie w cenie 19-30zł, i wytrzymaj sporo. Nie rozumiem po co ludzie do rowerków MTB/XC pakuj pełne platformy... ale jak już byś chciał koniecznie platformy to VP 559 - tanie, wytrzymaja duzo, i trzymaja swietnie.

Zaraz mnie ktoś zjedzie że Dartmoory są fajne, bo niskie, i lepsza kontrola na zjazdach i w ogole, OMG, on ma z przodu XCT albo Zooma...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...