kamiloxl Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam. Kupiłem sobie hydraulikę wszystko pięknie ładnie lecz muszę koło jeszcze dokupić a to dość droga inwestycja (po zakupie hydrauliki zostało mi 50 zł) i moje pytanie jest czy istnieje jakaś przejściówka która pozwoli mi zamontować tarcze na zwykłej piaście a jak nie to ile kusztuje zmiana piasty bo mam jedną pod tarcze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Lepiej kup gotowe koło.i przednie czy tylne? No i szykuj stówkę,bo za 50 nie będzie nic pod tarcze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 czy istnieje jakaś przejściówka która pozwoli mi zamontować tarcze na zwykłej piaście Dość karkołomny i niebezpieczny pomysł, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania w praktyce (do czego przykręcisz przejściówkę przy kole?). Chociaż kto wie, różne dziwactwa spotyka się na świecie. Może ktoś już coś takiego popełnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 29 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Kupiłem sobie hydraulikę wszystko pięknie ładnie lecz muszę koło jeszcze dokupić Trzeba było zacząć od koła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuoomek Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 jak masz inną piastę pod tarczę to idź do serwisu, niech ci przeplotą. Ale wtedy raczej będą też potrzebne nowe szprychy i 50 PLN chyba nie wystarczy. Albo kup szprychy i przepleć sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 29 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Jak chcesz odezwij sie do mnie mam przednie koło w twojej kwocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 50 + stare koło sprzedaj za 50 i już masz 100 W kołach do tarczówek są tez inne obręcze więc ja bym się nie bawił w przeploty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafcix1221 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 jakie inne obręcze w kołach do tarczówek ??!!??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco68 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 mam dwa przody pod tarcze,jeden za 60 drugi za 80,są w moich ogłoszeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiloxl Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Przód to ja też mam Potrzebuje tył misiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 jakie inne obręcze w kołach do tarczówek ??!!??!! Obręcz pod tarcze , Obręcz pod v-ki , generalnie obręcz pod vki nie ma znaczenia przy tarczach, odwrotnie będzie problem, obręcz pod tarcze nie ma srebrnej powierzchni pod klocki, jest niższa i lżejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafcix1221 Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ale jeśli ktoś chce zmienić sobie samą piastę żeby założyć tarczówki to nie ma przecież przymusu żeby zmienić obręcz..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Przecież napisałem, że przy tarczach obręcz nie ma znaczenia, po za estetycznym, radzę czytać uważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 ile kusztuje zmiana piasty bo mam jedną pod tarcze. Czy jest zgodność ilości szprych w Twojej piaście(nowej) i starej obręczy?Jedna szprycha Sapim,1,50 zł+zaplecenie i wycentrowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.