Madison Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Witam, gdzie w Krakowie jest jakiś dobry serwis rowerowy ? Chodzi o odpowietrzanie hamulców, a więc nie taką prostą rzecz. Szukam może bardziej serwisu prywatnego prowadzonego przez pasjonata rowerów. W windsporcie czy decathlonie zedrą ze mnie grube pieniądze. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloSki Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Jak kupisz sobie dobry zestaw do odpowietrzania to bardzo prosta. A jeżeli chodzi o serwis to polecam na ul. Łobzowskiej. Chłopaki fajnie robią z rowerami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madison Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 2i regulaminu o rzeczywiście są takie zestawy, w serwisam strasznie za to zdzierają, w Scocie (windsport) chyba 35zł za 1 hamulec ! a Tobie chodzi o Mbike ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloSki Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Możliwe że to mbike. Miedzy kleparzem a placem inwalidów. Jak mi się płyn zagotował i hamulec przestał działać to męczyłem sie strzykawkami i wenflonem z apteki ;p dało rady do tej pory. Ale jak już robiłem z drugim hamulcem to zainwestowałem w zestaw do odpowietrzania (dedykowany do modelu hamulca) i zajęło mi to 10 min. Czysto, ładnie i zadowolenie z siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzicpruski Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Przy Kapelance obok BP policzyli mi 45 zł za odpowietrzenie przodu. Wszystko ok ale prawdopodobnie zalali olejem klocki bo pomimo iż hamulec został odpowietrzony, strasznie się ślizga oaz nie łapie tak jak przed zapowietrzeniem. Pabloski gdzie kupiłeś tez zestaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloSki Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Na allegro... Zestaw zawierał dwie duże strzykawki z płynną pracą tłoka, dwa wężyki zaciskane, zawór wkręcany do klamki i dwie uszczelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yenjay Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Serwis ma Józefinskiej, u Kaliego. Sent from the mobile device Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 No u Kalego ok , ale z terminami może być problem Ja tam u Dominika serwisuje czasami http://www.bikeholicy.pl/forum/showthread.php/972-SERWIS-Profesjonalnie-(serwis-amortyzator%C3%B3w-i-rower%C3%B3w) M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.