Badek Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Cześć Wam, Nie tak dawno wrzuciłem na serwer małą stronkę, która mieści się pod adresem http://stopgotow.com. Chciałbym poznać Wasze uwagi, zastrzeżenia, opinie, pochwały, krytykę i wszystko, co z tym związane. Wszystkie wypowiedzi milę widziane i z góry za nie dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedolf Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 fajnie zrobione, wszystko przejrzyście. ale mam zastrzeżenia co do zakładki "kontakt" napisałeś tam tak: "Mój adres mailowy to admin @ i adres tej witryny, czyli stopgotow.com lub (ten preferuje) badek @ i 10g.pl," nie jest to zbyt "wygodne", lepiej napisz po prostu: " admin@stopgotow.com badek@10g.pl (ten drugi pod spodem)" tak będzie o wiele przejrzyściej i przystępniej, bo tak jak tam jest obecnie to się robi lekki mętlik w głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badek Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Mógłbym. Ale tak niestety nie zrobię. Co najwyżej mogę podać adres w obrazku. Wyobraź sobie jakby się nagle spamerskie boty zleciały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedolf Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 a powiedz, skąd przyszedł ci pomysł na takową stronkę o składakach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badek Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Tedolf: czy to ważne? Trochę podpowiedziała głowa, a trochę inne źródła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szmitxx Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Czysto, schludnie, przejrzyście. Sam też piszę strony, ale raczej zarobkowo, aniżeli dla frajdy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek06 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 nawet fajnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.