Badek Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Cześć Wam, Nie tak dawno wrzuciłem na serwer małą stronkę, która mieści się pod adresem http://stopgotow.com. Chciałbym poznać Wasze uwagi, zastrzeżenia, opinie, pochwały, krytykę i wszystko, co z tym związane. Wszystkie wypowiedzi milę widziane i z góry za nie dziękuję.
Tedolf Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 fajnie zrobione, wszystko przejrzyście. ale mam zastrzeżenia co do zakładki "kontakt" napisałeś tam tak: "Mój adres mailowy to admin @ i adres tej witryny, czyli stopgotow.com lub (ten preferuje) badek @ i 10g.pl," nie jest to zbyt "wygodne", lepiej napisz po prostu: " admin@stopgotow.com badek@10g.pl (ten drugi pod spodem)" tak będzie o wiele przejrzyściej i przystępniej, bo tak jak tam jest obecnie to się robi lekki mętlik w głowie.
Badek Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Napisano 28 Sierpnia 2012 Mógłbym. Ale tak niestety nie zrobię. Co najwyżej mogę podać adres w obrazku. Wyobraź sobie jakby się nagle spamerskie boty zleciały...
Tedolf Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 a powiedz, skąd przyszedł ci pomysł na takową stronkę o składakach?
Badek Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Napisano 28 Sierpnia 2012 Tedolf: czy to ważne? Trochę podpowiedziała głowa, a trochę inne źródła.
Szmitxx Napisano 29 Sierpnia 2012 Napisano 29 Sierpnia 2012 Czysto, schludnie, przejrzyście. Sam też piszę strony, ale raczej zarobkowo, aniżeli dla frajdy;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.