Miliron Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Ma może ktoś coś złego do powiedzenia na temat wymienionego sklepu ?
alkor Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Złego? Nie bardzo... raczej same pozytywy;] przynajmniej jeśli chodzi o rzeczy, które ja u nich załatwiam.
Miliron Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Napisano 28 Sierpnia 2012 A może trochę kreatywnej krytyki co do sklepu ? Bo idealny chyba nie jest
alkor Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Ło, matko... ich sklep i serwis spełniają moje kryteria więc się nie czepiam. W sklepie bywam po różne rzeczy od kolorowanek po części większego kalibru typu amor czy korba. Chociaż te drugie to jednak częściej w necie nabywam. Jedyny zgrzyt jaki w kwestii zakupów jestem w stanie znaleźć to to, że przy amorze jeden z tamtejszych panów pomylił się co do jego skoku. Co do serwisu- tam się pojawiam albo jak nie mam narzędzi(vide nabicie gwiazdki) albo bardzo nie chce mi się czegoś robić albo żeby po mnie poprawili:D. I jak na razie niczego mi nie popsuli, a parę rzeczy odratowali- jako jedyni np. byli w stanie wyregulować przednią, niedobraną do korby, przerzutkę tak że śmigała idealnie. Edit: dobra znalazłam coś 'do' serwisu- teoria na temat tego, ze podkładki mocujące klocek hamulcowy powinny byc rozłożone parzyście i w żaden inny sposób. Przy czym tu spotkałam się ogólnie z dwiema wersjami poglądów i za zgrzyt mogę to uznać tylko dlatego, ze ja jestem zwolenniczka drugiej wersji czyli tego, że wraz z zużyciem okładziny można je przekładać. Żeby nie było podobnie dobre zdanie mam o serwisie p. Kudry. Bo widzisz- ja już mam klucz z czym gdzie idę żeby było dobrze oraz listę miejsc gdzie moja noga(a tym bardziej kapcie mojego roweru) nie postanie. W efekcie nie mogę się czepiać i mam ogólnie dobre samopoczucie:P
Miliron Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Napisano 28 Sierpnia 2012 Skoro tak piszesz to może jednak sklep jest nieskazitelny ... Ciekawe czy ktoś jeszcze coś może o nim powiedzieć ?
alkor Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Na pewno nie jest nieskazitelny tylko ja po postu trafiam ze sprawami, które chce u nich załatwić;]
rebel Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Skoro tak piszesz to może jednak sklep jest nieskazitelny ... Ciekawe czy ktoś jeszcze coś może o nim powiedzieć ? Ja osobiście znam gorsze (dużo), i lepsze, ale te lepsze nie serwisują Alfine ;-) więc dla mnie wybór jest prosty... Są OK, może warto potargować się o ceny i czasem nacisnąć na termin ale to drobiazgi. Wszystko zależy co chcesz zrobić z rowerem. Rower to dość proste dzieło inżynierii więc i zepsuć można niewiele... BTW Sójka to zwinął biznes czy tylko urlop ma, od paru dni ciągle zamknięte...
Miliron Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Napisano 28 Sierpnia 2012 Sójki już nie ma Główny dostawca(HARFA) zabrał im cały towar.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.