lukas85 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Mam problem, zaczęła mi pękać rama (aluminiowa) w okolicach suportu, w związku z tym szukam kogoś kto mi to pękniecie naprawi. Macie jakieś polecane osoby, zakłady gdzie można by to w miarę tanio wykonać? Szczerze to zakładam, że wydam na spawanie max 50 zł, jak będą chcieli 100 lub nawet więcej, to szczerze wolę dołożyć i kupić kolejną używaną ramę na allegro. Zdjęcie pęknięcia (rama szosowa): zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Łuki, na terenie zakładów Ursus jest firma, musisz skorzystać z google gdyż nazwy nie pamiętam. W Piastowie też jest jakiś sklep który robi customowe rowery tam maluja i spawaja. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmxc Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Hej! Słyszałemo o "magikiu" z ul. Lusińska na Targówku. . Polecali mi go w zeszłym roku w dwóch dobrych serwisach rowerowych, ale nei robiłem nic u niego. Jest jeszcze jakiś zakład na ul. Parowcowej Wa-wa Włochy, ale nie wiem dokładnie gdzie. http://www.forumrowerowe.org/topic/29685-ramagdzie-spawac-w-warszawie/ http://www.pkt.pl/s/warszawa/833649/budek_naprawy_powypadkowe_rowerow_ekspertyzy.html K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 A tego Pana na Lucińskiej to znam, faktycznie słyszałem, że dobry fachowiec, ale ceni się też wysoko, a ja nie chcę wydawać fortuny na spawanie ramy za 142 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Mam problem, zaczęła mi pękać rama (aluminiowa) w okolicach suportu Bokserska 1b Meramax 501394172 Górka Szczęśliwicka Osicki 509649126 lukas85 Podzwoń, popytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 A wg mnie to lepiej nową ramę,bo bałbym sie jeździć na spawanej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Na podskarbińskiej na Pradze są duże zakłady produkcyjne adresu nie znam ale to ten sam plac co firma Anodal. Spawałem tam kilka drobiazgów. Jeśli dobrze przygotowałem przedmioty to robili od ręki i za symboliczną cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ok, dzięki wszystkim za informacje, w weekend zabiorę się za rozbieranie roweru i podbiję pod jakiś adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.