Matrix2312 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam kupilem licznik sigma 500 wszystko pokazuje ale jak jade to pokazuje ciągle 0 km/h w czym tkwi problem? Magnes jest w dobrej odleglosci od czujki. Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez Matrix2312 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloSki Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Wszytko to znaczy nawet jaką odległość pokonałeś podczas przejażdżki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix2312 Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 mi chodzi o to wszystko dziala lecz zamiast prendkosci jest cią gle 0 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 UP ! Ten sam mam problem z sigma BC700 pomoże ktos ? Nie pokazuje mi prędkości i dystansu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Weź magnes, zdejmij ze szprych i ręką przystawiaj do czujki, tak żeby dotknął i z powrotem, w miarę regularnie, coraz szybciej. Jeżeli coś pokaże: - ustawić magnes bliżej czujnika, tudzież bliżej osi. Jeżeli nic nie pokaże: -uszkodzony kabel - obejrzeć, w razie widocznych uszkodzeń naprawić - brak połączenia na stykach [podstawki i licznika] - przeczyścić, nasunąć mocniej jeśli się da Dalej mogę się zastanowić, jeżeli ww. czynności nie pomogą. Powodzenia Edit: w [ ...] Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez Plastyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Ja napisze dopiero jutro co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix2312 Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 nie trzeba probklem nie aktualny dziaala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Haha u mnie też już działa za duża odległość między sensorem a magnezem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix2312 Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 a to ja bylem lepszy wiecie co śą te blaszki na podstawc i na liczniku te kulki do przekazywania prądu do sensora a ja zapiolem tak licznik ze byly naprzeciwko siebie i sensor prądu nie dostawal xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Jeżeli nic nie pokaże: - brak połączenia na stykach [podstawki i licznika] - przeczyścić, nasunąć mocniej jeśli się da Cieszę się, że mogłem pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi