AntyIdiota Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Skończyły mi się klocki w V'kach szukam czegoś co będzie ciche, miękkie(będzie delikatne dla obręczy) i mocno hamowało. Jadę za 2 tygodnie w góry Po kolei: http://allegro.pl/klocki-unex-do-hamulcow-typu-v-brake-mtb-biale-i2570818029.html to wygląda jak podróbka Clarksów, czy to jest to samo??? to wygląda jak podróbka Clarksów, czy to jest to samo??? Klocki hamulca DeOne Silent Ride V-Brake imp-rower (2565672356) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Deone, tej samej firmy są słynne Avidy FR1, może te klocki też są jakimiś lepszymi w innej cenie ? Klocek hamulcowy MERIDA Green Brake V-brake prawy (2568808863) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z tego co wiem nie są złe Klocki hamulcowe SNG KARBONOWE (2556727022) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. strach, ale długie są Klocki hamulca MERIDA GREEN ANTI-LOCK z ABS (2584461448) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. chyba jakieś dziwadło Nowe Klocki MERIDA ALL CONDITIONS SYSTEM V-BRAKE (2569108842) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może te sensowne? Klocki MTB Author ABS-3CC do V-Brake (2592110026) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. te są dla mnie całkiem całkiem, ale chyba trochę drogie Klocki V-Brake Accent AC-400 !!! (2550179608) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 MERIDA Green Brake/ Author ABS-3CC i tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Jak wypada porównanie klocków clarksa i meridy/authora?Jest ktoś używający obu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AntyIdiota Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Jeszcze się zastanowię, ale chyba wezmę te http://allegro.pl/klocki-hamulcowe-v-brake-green-brake-merida-i2582369182.html bo za komplet Avidów SD3 dałem 53zł+przesyłka, więc zamiast kupować klocki za 25zł mogę kupić nowe hamulce ; p. http://allegro.pl/hamulce-v-brake-avid-single-digit-3-super-cena-i2583043508.html najchętniej bym kupił identyczne jakie były oryginalnie Bo są miękkie, a przednie koło blokują bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magicznybartek Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 MERIDA Green Brake/ Author ABS-3CC i tyle w temacie Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.