demek Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 nie wiem dlaczego mialby nie wejsc...butelka z mineralna 0,7l wchodzi bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aarmando Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Jak sie przymierzalem do zakupu to gdzies wyczytalem ze koszyk tak jest umieszczony ze bidon 0,7 nie wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 sprawdze jutro box na plastik, powinna byc taka butelka wiec ja zmierze to porownamy do bidonow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 kolega sie upomnial na PM (i slusznie bo cos obiecalem) butelka ma 25cm i wchodzi bez problemu wiec z bidonem bedzie podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Chłopaki rama cayona 17-stka będzie dobra na wzrost 177cm noga 84cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 na 95% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Tego bym nie powiedział... Patrząc na długość nogi to i 19' będzie dobra. Jeśli masz możliwość to przymierz przed zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Brak możliwości przymiarki sprzedaż wysyłkowa stąd te pytanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aarmando Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Moim zdanie bedzie mam jakies 2 cm wiecej wzrostu i noge tez ciut dluzsza, mam 17'' i jest gitara. Jezdzi mi sie elegancko. BTW juz sa nowe modele na 2013 no i oczywiscie nowe ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 ceny wyzsze ale troche lepszy osprzet tez producent dal do rowerow powyzej 2000 pln. ciekawe czy marka wybije sie w tym roku czy raczej nie. w 2 sytuacji ceny rowerow o 500 pln spadna pod koniec roku... pozdrawiam. ps. jezdzicie na cayonach xl zimowa pora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 No no ten za ~1900 zł to szału nie ma, ale za ~2500 zł już nie jest źle - amorek Rock Shox Szarpnęli się, jeśli po sezonie tak potanieją jak po poprzednim to będzie naprawdę przyjemna cena. A btw. to nawet klasa 27,5' się pojawiła, chociaż jak dla mnie duże kolo to ma być duże, a nie średnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aarmando Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 ceny wyzsze ale troche lepszy osprzet tez producent dal do rowerow powyzej 2000 pln. ciekawe czy marka wybije sie w tym roku czy raczej nie. w 2 sytuacji ceny rowerow o 500 pln spadna pod koniec roku... pozdrawiam. ps. jezdzicie na cayonach xl zimowa pora ? Codziennie robie jakies 6, 7 km. po okolicy i jezdzi mi sie super. Rapid Roby naprawde daja rade, praktycznie tylko na lodzie mozna se zrobic kuku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi