adamlistek Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam! Zastanawiam się nad kupnem tych 2 rowerów. Jeżdżę głównie po lasach, wiadomo czasami zdarzą się asfalt. Mam 190 cm i ważę 85 kg. Według tej specyfikacji Giant zdaje się trochę lepszy, ale czy warto dopłacać te 200zł? Mam też niezły sentyment do Scotta, poprzednio miałem Scale 80, ale niestety odmówił już posłuszeństwa (złamana rama). Jak myślicie co warto kupić? Chyba, że macie jakieś propozycje? Mile widziane linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olka722 Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Bierz Gianta. Rower kupujesz na parę lat, więc warto nie raz trochę więcej wydać. Jakbyś był zainteresowany mam do sprzedania Nowego Krossa A9 i A5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamlistek Napisano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 A co myślisz o tym? Może warto dorzucić te 300zł ponad zakładany kapitał na Deore/SLX, Rockshox'a i tarcze 180mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Jak już to bym brał tego Gianta. Jak byś znalazł zeszłorocznego Unibike Expert to by byl najlepszy wybór w tej cenie bo w tym roku widzę że Uni już zaczyna przesadzać z cenami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinkers13 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Zarówno Talon, jak i Apect to rowery na ramach o turystycznej geometrii, dosyć krótkie z wysoką główka, Scale ma geometrię sportową, więc jeśli dobrze Ci się na nim jeździło to zastanów się czy na pewno chcesz kupić rower turystyczny. Fajne geo i super osprzęt za niską cenę mają Romety Jolene->http://allegro.pl/ro...2565592823.html, a jak wolisz firmowe ramki to bym celował w Treka 6000, bo teraz rusza wyprzedaż i da się wyrwać już od 3000zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamlistek Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Ok, byłem dzisiaj się przejechać na Talonie 1 i Aspectcie. W porównaniu ze starą ramą dużej różnicy nie wyczułem i chyba skusze się na tego Gianta. Dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.