Dziubek Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) Cytujesz mnie, tylko nie wiem po co mi te informacje. Druga rzecz, link do lampki jest nieaktualny. Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez Dziubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inforobert Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 To odpowiedź do @inzblacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matticzek Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Mam pytanko. Krótko zwięźlę i na temat. Mam do 50zł do wydania na lampkę do roweru przednią. Może być z aliexpress z allegro, nie ważne. Szukam najlepszego produktu do tej ceny. Jeździć będę na 99% tylko po mieście. Potrzebna mi aby nie płacić mandatu, coś tam świecić też może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Jak coś tam, to każda będzie dobra. Dosłownie. Na szybko 2 w 1, lampka i latarka. Z dostawą i bateriami mieścisz się w swoim budżecie idealnie - everActive EL-300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matticzek Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) http://allegro.pl/lampa-rowerowa-150lm-falcon-eye-spectre-mactronic-i6660293522.html A to coś do czegoś się nadaje czy nie warta ceny? A co myślisz o tym zestawie? http://allegro.pl/markowy-zestaw-everactive-el-300-cree-tl-x2-i6854138249.html Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez Matticzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Osobiście kierował bym się w zestaw. Mimo że jest droższy, warto dodać te kilka złotych. Latarka będzie dla Ciebie 2 w 1, a lampka tylna to jeden z klonów WALL-E. Fajna sztuka. Mówiąc krótko - będziesz Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolekKrasek Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Witajcie. Czy ktoś jest w stanie podać polski odpowiednik Convoya do 100 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_rek Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Co polecicie na przednią małą lampkę (pozycyjną), która będzie w miarę wyglądać i nie zajmować miejsca na kierownicy szosa/grawel. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Co polecicie na przednią małą lampkę (pozycyjną), która będzie w miarę wyglądać i nie zajmować miejsca na kierownicy szosa/grawel. ?Może coś od Knog popatrz Wysłane z mojego Samsung Note 4 SM-N910C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Witajcie. Czy ktoś jest w stanie podać polski odpowiednik Convoya do 100 zł ?Chyba nie skłamię mówiąc że nie ma takiej pozycji. Ale jak poszukasz to w tej cenie są już modyfikowane modele Convoy s2 dostępne lokalnie. Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez Dziubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_rek Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Może coś od Knog popatrz Wysłane z mojego Samsung Note 4 SM-N910C przy użyciu Tapatalka Knog, ani nie swieci ani wygladą, kosztuje swoje Z czym jeździcie na szosach by wieczorem czuć się bezpiecznie? W teren jest convoy, na publiczną średnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Jak latarka nie jest problemem to możesz kupić everactive, model omawiany nie dalej jak 1 czy 2 strony temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolekKrasek Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Ten modyfikowany Convoy to komplet ? Ładowarka, bateria i latarka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Ten modyfikowany Convoy to komplet ? Ładowarka, bateria i latarka ?Zależy gdzie kupisz. Ja mam wszystko do zestawu. Wysłane z mojego Samsung Note 4 SM-N910C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Dokładnie. Ale na Convoya po przerobieniu, ładowarkę i ogniwo bym nie liczył w kwocie 100 zł. Nie ma opcji. Chyba że używki, to inna gadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolekKrasek Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 To się jeszcze bardziej zorientuje w temacie. Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 To się jeszcze bardziej zorientuje w temacie. Dzięki !Tak wtedy Convoy S2+ po modzie i akcesoria to tak ponad 200 trzeba liczyć zależy co kompletujesz . Ale to zakup na długo bo dla większości osób jest aż na wyrost mocna i zadowalająca. Chociaż na początku żeby taniej było można kupić akumulatorki z rozbiórki baterii laptopowych. Wysłane z mojego Samsung Note 4 SM-N910C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Convoye mają jedną wielką zaletę, poza ceną i ilością światła oczywiście. Trwałość. Jakość. Wykonane świetnie, metalowe, dwie sztuki katuję już trzeci rok i nie mają żadnego śladu używania poza zmęczonymi, przybrudzonymi gumkami. A tutaj przechodzimy do kolejnej zalety, każdą, najmniejszą nawet część tych latarek możemy dokupić i wymienić. Taka gumeczka to 0,10$ dostępna w kilku kolorach a wymiana banalna. Każda inna lampka po uszkodzeniu nadaje się do wywalenia a tutaj można wymienić po prostu wszystko. Najprawdziwsza modułowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kielon87 Napisano 1 Września 2017 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Zaczynam rozglądać się za jakimś dobrym oświetleniem na przód i tył.Na pierwszy ogień idzie lampka z tyłu.Tak przeglądam allegro i filmiki na youtube (tutaj ciężko ocenić, jakoś filmików jest ... )Aktualnie używam kupionej kiedyś przy nowym rowerze RedLite II - ale to bardziej do dziecięcego rowerku się nadaje, na drodze chcę być widoczny.Natrafiłem na coś takiego: http://allegro.pl/lampka-rowerowa-tylna-walle-mactronic-bpm-2sl-nowa-i6929285161.htmlKtoś takiej używa? Na filmikach widać, że jest naprawdę mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 1 Września 2017 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Walle. Ideał lampki w dobrej cenie. Przerabiania tutaj dość namiętnie. Poczytaj wątek, to znajdziesz jej tańsze alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 1 Września 2017 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Walle I i koniec szukania i rozglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 1 Września 2017 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Jeszcze ciekawe są też z podobnymi diodami od firmy Smart Wysłane z mojego Samsung Note 4 SM-N910C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byh81 Napisano 1 Września 2017 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 (edytowane) Mam, polecam. Nic lepszego w tej cenie nie kupisz. Tylko po montażu ustaw ją lekko w dół bo inaczej kierowcom samochodów oczy wypala. Znaczy wally. Edytowane 1 Września 2017 przez byh81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 1 Września 2017 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Dokładnie, nie tylko kierowcom, ja po wczorajszej nocnej jeździe, mojemu młodemu właśnei opuszczałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kielon87 Napisano 1 Września 2017 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Walle. Ideał lampki w dobrej cenie. Przerabiania tutaj dość namiętnie. Poczytaj wątek, to znajdziesz jej tańsze alternatywy. Ta w sumie nie jest taka droga więc już nie będę ryzykował czegoś "podobnego" Po komentarzach do mojego pytania teraz już mam pewność 100% co do kupna. Właśnie widzę, że trzeba będzie ją trochę pochylić. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi