smw44199 Napisano Sobota o 19:34 Udostępnij Napisano Sobota o 19:34 Jak użytkownik zadowolony, to czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnx3000 Napisano Poniedziałek o 18:39 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:39 Ad. King Kong X7MAX (ten z wymiennymi aku) - próbowaliście parować pilota bezprzewodowego z lampką? Wg. instrukcji, należy przytrzymać przycisk on/off na host (lampka?) przez 5 sekund, aż przycisk lampki zacznie migać na żółto, później wcisnąć na pilocie bezprzewodowym przycisk ON. Tymczasem u mnie lampka po przyciśnięciu przycisku ON/OFF przechodzi w tryb migania, a przycisk nadal świeci na zielono. Kojarzę z sieci, gdy nie miałem problemu, że problem był podnoszony i pewnie rozwiązany, ale za nic nie mogę teraz odnaleźć rozwiązania. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Macie może coś podobnego do OFFBONDAGE HD3/HR3-1000 ale z uchwytem, który można łatwo przekładać między rowerami? Jakiś klips, motylek itp. Te Offbondage fajne, ale uchwyt przykręcany - to mnie nie urządza, bo taki sam mam do Convoya, a chcę mieć możliwość szybkiego przekładania latarki między rowerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi