Eathan Napisano Piątek o 13:30 Udostępnij Napisano Piątek o 13:30 @TheJW zamawiając te adaptery GoPro kup sobie też wygodną śrubę. Mam na myśli coś takiego. Znacznie uprasza proces przepinania jak mocowanie gopro masz trwale połączone np. z zaczepem garmina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastard83 Napisano Piątek o 13:47 Udostępnij Napisano Piątek o 13:47 (edytowane) Deemount. Kolejny klon do kolekcji tej lampki: Rockbross\Kingseven\Offbondage\Specter\Deemount i pewnie jeszcze kilka się znajdzie się znajdzie. Co do uchwytu, jest nawet w tytule że jest do Rockbrossa a klienci mają zdjęcie z Offbondage. Śruba faktycznie wygodniejsza niż te typowe w zestawach do mocowań gopro, szczególnie na jakimś chłodzie czy mrozie. Edytowane Piątek o 13:51 przez bastard83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano Piątek o 14:02 Udostępnij Napisano Piątek o 14:02 Jest jeszcze Newboler, West Biking, ESLNF 😂 Z tymi śrubami sobie daruję, skoro są dostępne adaptery, to kupię lampkę ze standardowym mocowaniem i do tego dodatkowe uchwyty "Color: BTK007 N BTK07C" i to chyba załatwi mi montaż na wszystkich rowerach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano Sobota o 01:55 Mod Team Udostępnij Napisano Sobota o 01:55 Nieco przypadkowo stałem się posiadaczem dwóch kolejnych lampek - spokojnie, nie ukradłem , po prostu oglądałem jakieś pozycyjne Kellys'a za 2 dychy, i ktoś w recenzji wspomniał, że kupił w Action mniejsze i tak samo świecące Walfort, więc wpisałem, a potem kupiłem coś lepszego z odcięciem (64 zł za zestaw). Główne obawy mam co do uchwytu, który jest gumowy (to akurat OK), ale z sankami z tworzywa - nie wiem, czy to wytrzyma w terenie (ogólnie lampka o innym przeznaczeniu - raczej do cywilizacji niż do lasu, gdzie odpalę drugą, ale przecież nie będę ściągał za każdym razem)... Następnie w ciągu niecałej doby, znów wpadła mi w oko lampka, tym razem Rawlink (lekkie zdziwienie, że z Danii), którą kupiłem za mniej niż pół ceny (5 dych za nową w uszkodzonym - według opisu - opakowaniu). Kiedyś czaiłem się na Meridę Pro 1000, i tak mi się przypomniało Lampka jest najdłuższa z powiedzmy 3 moich dużych (dwie niżej). Może nawet niedługo przetestuję, choć Lezyne Power Pro 115 leży od lutego nigdy nie użyta na zewnątrz... Przy okazji - dziwne wydaje mi się to, że Lezyne 1300 XXL nieużywana od poprzedniej zimy nadal świeci, a Power Pro się rozładowała... Mam obawy czy akumulator jest "świeży" - lampka kupiona jako nowa. Ktoś coś ? PS aktualny stan posiadania : 6 przednich, 4 tylne (jedna znaleziona) - ogólnie koncepcja 2 przednie na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano Sobota o 11:05 Udostępnij Napisano Sobota o 11:05 W dniu 13.12.2024 o 11:14, Eathan napisał: Został tylko dzwonek w gravelu i na to nie mam chwilowo pomysłu Masz zatrzaski? No to wypinasz się i wpinasz kilkukrotnie. Masz głośną piastę? To sprawa sama załatwiona. Prawnie nie jest wymagany dzwonek, tylko urządzenie wydające nieprzeraźliwy dźwięk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano Sobota o 12:15 Udostępnij Napisano Sobota o 12:15 Cytat nieprzeraźliwy dźwięk. Czyli jednak głośna piasta odpada, ludzie są często przerażeni jak ich mijam 😅 A wracając do tematu wątku, szukam lampki przedniej w kwocie do 200zł. Dostępnej na naszym alledrogo, bo chciałbym szybkiej dostawy i łatwego zwrotu w razie "W". Kupiłem już nawet Fenix'a BC21R i byłby to bardzo fajny wybór, ale lampka wyraźnie migotała po uruchomieniu na jakimkolwiek innym trybie niż turbo. Wymagania - fajnie byłoby, żeby miała ładowanie w czasie świecenia i była na wymienne ogniwa, takie użyteczne 400-700 lumen wystarczy, jeśli poświeci tak kilka godzin. Łatwe/uniwersalne wypinanie będzie plusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano Niedziela o 09:38 Udostępnij Napisano Niedziela o 09:38 22 godziny temu, zekker napisał: tylko urządzenie wydające nieprzeraźliwy dźwięk W jednym rowerze mam miniaturowy dzwonek ale on zdecydowanie przeraża, lepszy efekt daje łagodne "Dzień dobry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi