xtomashx Napisano 24 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Poleci ktoś coś do jazdy szosowej i miejskiej z funkcją powerbank? Tak do ok 150 zł najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk233 Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Zastanawiam się nad zakupem Aviora II. Bardzo podoba mi się disgn i rozproszone światło. Ktoś użytkował? Mam wątpliwości co do mocowania - mam przeczucie, że guma może nie za długo wytrzymać, a przy nierównym podłożu lampka może się trząść. Proszę o wasze opinie. Co polecacie za podobną kwotę? Zależy mi na ścianie światła. Budżet: max 250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam65 Napisano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 Rzadko jeżdżę nocą. Poszukuję zestawu lampki przód tył możliwie taniego. Powiedzmy do około 60 zł. Nie chcę kupować żadnego chińczyka który podaje jakieś kosmiczne wartości co polecacie budżetowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 @adam65 https://shopee.pl/ZESTAW-LAMP-PROX-AERO-PLUS-SET-400Lm-USB-1000-mAh-i.662195830.15748916673 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keru90 Napisano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) Cześć Dopiero zaczynam przygodę rowerową;) Kupiłem Lazaro elitary V3. Potrzebuję do niego zestawu oświetlenia. Tak do 150zl. Będę jeździł w ciągu dnia do pracy 50/50 ścieżka rowerowa i ulica. + Wieczorami raczej po ścieżkach i mniej ruchliwych ulicach Warszawy. Nie mam preferencji do montażu i zasilania Edit. Coś takiego będzie ok? https://www.rowertour.com/p/170899/zestaw-lampek-prox-aero-iii-set-cree-400-lm-aku-usb Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Keru90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2022 Bardzo spoko wybór za taką kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keru90 Napisano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) Pezegrzebalem parę stron wstecz i zdecyduję się na aero fiii + minor Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Keru90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2022 Twój wybór, ja bym został przy apus. Minor jest wielki Poza tym zamist płacić za niego 60 planów mógłbyś wziąć np knog plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keru90 Napisano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2022 (edytowane) Masz rację, apus na tył jest dla mnie wystarczający. Dzięki Z ciekawości korzysta ktoś z tego zestawu? https://lazaro-bike.pl/sklep/zestaw-oświetlenia-jy-359_pid=276 Edytowane 26 Sierpnia 2022 przez Keru90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Tania lampka (konkretnie latarka typu ZOOM), daje radę od biedy ale to dyskusyjne rozwiązanie dla wielu (latarka a nie lampka). Ilość lumenów z czapy. Do tego klon WALLE który spokojnie da radę pod względem mocy. Wielu chwali, ja też ale w klonach prywatnie miałem problemy z mocowaniem i jazda po wybojach kończyła się powrotem bez lampki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) To i ja zapytam, bo wyleciałem z tematu... Przednia, do lasu czyli jasno, szeroko i daleko, NAJCHĘTNIEJ na ogniwa 18650, z prostszym sterowaniem niż Convoy (bez półklików) to...? 🙂 Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) Potwór BL70s. Tylko trzeba do niego pakiet, ale warto. Przy prędkości 40+ dalej wszystko widać niemal jak w dzień. Nic lepszego do lasu nie wymyślisz co nie wygląda jak lampa uliczna (choć BL małe nie jest). Tylko niestety cena poszybowała bardzo, ja kupiłem 3 lata temu za 140zł. https://diodek.pl/kdlight-bl70s-xhp70-2-3000-realnych-lumenow/ Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez sky87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 1 Września 2022 Udostępnij Napisano 1 Września 2022 (edytowane) Faktycznie potwór 😀. Chcę coś kompaktowego bez plątaniny kabli. W tej chwili mam dwa Convoy`e (z i bez kolimatora), ale drażni mnie już zmiana trybów na nierównościach... Edytowane 1 Września 2022 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 1 Września 2022 Udostępnij Napisano 1 Września 2022 Tryby same się zmieniają czy Ty masz problem aby je zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 1 Września 2022 Udostępnij Napisano 1 Września 2022 Ja mam, szczególnie w zimowych rękawiczkach, ale nawet i bez to czasami zamiast rozjaśnić to np. wyłączę 😀. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 1 Września 2022 Udostępnij Napisano 1 Września 2022 (edytowane) Od biedy "zdalny" włączniki, ale to koszty, opcjonalne przerobienie "dupki" i dodatkowy pilot + kabelek. Edytowane 1 Września 2022 przez Dziubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Września 2022 Udostępnij Napisano 2 Września 2022 Znaczy takie cuś? https://allegro.pl/oferta/convoy-c8-wlacznik-zelowy-paskowy-na-bron-9579806162 Ale dlaczego "na broń"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 2 Września 2022 Udostępnij Napisano 2 Września 2022 @Dziubek, czyli mam rozumieć, że nie ma ciekawej alternatywy dla Convoy `i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 2 Września 2022 Udostępnij Napisano 2 Września 2022 Ja się przesiadłem z dwóch S2 w topowej specyfikacji, jeden z kolimatorem, drugi bez - na Gacirona V9D-1800. Cudo. Świeci mi jak Convoye, mocowanie mam centralne, do mostka a zdalne sterowanie (guzik na kablu) to genialna rzecz i nigdy więcej nie chcę lampki bez włącznika na gripie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 2 Września 2022 Udostępnij Napisano 2 Września 2022 15 godzin temu, Thomlodz napisał: Znaczy takie cuś? https://allegro.pl/oferta/convoy-c8-wlacznik-zelowy-paskowy-na-bron-9579806162 Ale dlaczego "na broń"? Bo docelowo jest to na broń i tam w zasadzie ma główny użytek. To co linkujesz jest do c8, ale można przerobić pod s2+. 13 godzin temu, chudzinki napisał: @Dziubek, czyli mam rozumieć, że nie ma ciekawej alternatywy dla Convoy `i? Każdy poleca coś innego, z typowo rowerowych świetna jest dla mnie Lumintop B01. Od czasów tej recki praktycznie ciągle na kierownicy Robiłem przymiarki do czegoś mocniejszego niż powyżej linkowana BL70s, ale szkoda mi już kasy na światełka, pozbyłem się 90% tego co miałem związane z latarkami i jakoś nie kontynuuję tematu, więc mogę mieć lekkie plecy co w trawie piszczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 W dniu 2.09.2022 o 21:17, cervandes napisał: Gaciron V9D-1800 Faktycznie, "kawał" lampy 🙂. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Wymyślili już jakiś porządny uchwyt na latarki do kierownicy? Ja cały czas używałem takiego, ale połamałem już ich chyba z 10. Mam awaryjnie te gumeczki ale wg mnie one tylko awaryjnie się nadają do użytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 A w którym miejscu połamałeś taki uchwyt? Crash testy robiłeś czy co? 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 6 Września 2022 Udostępnij Napisano 6 Września 2022 Wystarczy, ze rower źle postawisz i upadnie, pęka głównie obejma na kierownicę. Szczególnie, ze używam latarek głównie jesień i zima, wiec temperatura na ten bieda plastik też pewnie działa. Zimą po lodzie w lesie o wywrotkę nowe trudno. Zresztą wystarczy bez uczucia trochę mocniej dokręcić i już pęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 6 Września 2022 Udostępnij Napisano 6 Września 2022 W dniu 31.08.2022 o 19:39, sky87 napisał: Potwór BL70s. Tylko trzeba do niego pakiet, ale warto. Przy prędkości 40+ dalej wszystko widać niemal jak w dzień. Nic lepszego do lasu nie wymyślisz co nie wygląda jak lampa uliczna (choć BL małe nie jest). Tylko niestety cena poszybowała bardzo, ja kupiłem 3 lata temu za 140zł. https://diodek.pl/kdlight-bl70s-xhp70-2-3000-realnych-lumenow/ Pakiet kupiłeś z KD, sam robiłeś czy używasz "boxa" na ogniwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi