Quell Napisano 21 Września 2019 Udostępnij Napisano 21 Września 2019 Nie mają,na upartego można zrobić moda (daszek),albo po prostu szukać czegoś innego. Jak to u xanesa,realnie będzie jeżeli podzielimy wszystko na dwa,łączne z tymi aku w środku 5200 mAh. Co nie zmienia faktu,że to niezłe oświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 21 Września 2019 Udostępnij Napisano 21 Września 2019 (edytowane) Lumeny XANES-a (jako marki) traktuj z dystansem. Poczytaj też wątek Edytowane 21 Września 2019 przez Dziubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid22 Napisano 21 Września 2019 Udostępnij Napisano 21 Września 2019 Ok dzięki za odpowiedzi Z jakim wydatkiem muszę się liczy chcąc kupić lampkę z odcięciem powyżej 600 lumenów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 21 Września 2019 Udostępnij Napisano 21 Września 2019 Strzelam, że nie ma takiej. Po co ci tyle? Jeździsz bardzo szybko po szosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid22 Napisano 21 Września 2019 Udostępnij Napisano 21 Września 2019 Lubie mieć moc pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavi Napisano 21 Września 2019 Udostępnij Napisano 21 Września 2019 nie ryżowe z mocniejszych z odcięciem ... https://www.bumm.de/en/products/akku-scheinwerfer/parent/196/produkt/196l.html? https://shop.supernova-design.com/shop/product/m99-mini-pro-b54-neu-231 https://www.lupine-shop.com/en/led-lightsets/helmet-and-bikelights/1653/sl-af-7 https://www.outboundlighting.com/product/focal-series-road-edition/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz69 Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Gdzie mogę kupić baterie do Convoy'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 A zadałeś sobie trud i sprawdziłeś te setki aukcji na allegro ? Może zabrakło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Teraz, Quell napisał: A zadałeś sobie trud i sprawdziłeś te setki aukcji na allegro ? Kolega pewnie pytał o te "jak najlepsze", z hurtowni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Teraz, Pietern napisał: jak najlepsze", z hurtowni. No przecież nie mięsnego Naprawdę,przy niektórych pytaniach można dostać doła na cały dzień,google na to pytanie odpowiedziało mi w 0,44s. Ale łatwiej się zarejestrować i czekać godzinami na odpowiedź,no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Taki urok Internetu, ludzie potrafią zapytać nawet o to czy im obiad smakował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, rumacz69 napisał: Gdzie mogę kupić baterie do Convoy'a Nigdzie. Baterie do niej nie istnieją Panowie, taki klimat na forach. Stąd też bywają przypadki że nikt nic nie pisze w odpowiedzi, bo słów brakuje. Edytowane 22 Września 2019 przez Dziubek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz69 Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Dziubek napisał: Nigdzie. Baterie do niej nie istnieją Panowie, taki klimat na forach. Stąd też bywają przypadki że nikt nic nie pisze w odpowiedzi, bo słów brakuje. ok, zaistniałeś Edytowane 22 Września 2019 przez rumacz69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz69 Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 6 godzin temu, Pietern napisał: Taki urok Internetu, ludzie potrafią zapytać nawet o to czy im obiad smakował. Jest takie powiedzenie że jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to to wcale się nie odzywaj. Pewnie tego nie zrozumiesz, ale w twoim wypadku widzę, że plecenie głupot jest uzasadnione, gdzieś w końcu trzeba nałapać postów do gwiazdek na stałego bywalca. 7 godzin temu, Quell napisał: A zadałeś sobie trud i sprawdziłeś te setki aukcji na allegro ? Może zabrakło ? Ok, dzięki. Znalazłem baterie na allegro. Nie wiedziałem jak do tego się zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 2 godziny temu, rumacz69 napisał: Nie wiedziałem jak do tego się zabrać. I ty, mnie o rozumie robisz uwagi?! Hehh, trzeba mieć tupet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz69 Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 19 minut temu, Pietern napisał: I ty, mnie o rozumie robisz uwagi?! Hehh, trzeba mieć tupet. jaka akcja taka reakcja...jutro zaczniesz dzień i pokażesz w realu jaki jesteś kozak ..miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damios Napisano 23 Września 2019 Udostępnij Napisano 23 Września 2019 (edytowane) Cześć, Zabieram się za zakup lampki na przód. Szybciej się będzie ściemniać więc potrzebuję czegoś o oświetlenia jakiś dróg pozamiastowych, ale też do wypadu do lasu w ciemności. Budżet? 150-180zł. Myślałem o Mactronic 3.2, ale różne opinie na necie krążą. Dobrze by było jakby światło było w miarę szerokie (głównie do lasu). Czy może taki zestaw Convoy? https://allegro.pl/oferta/latarka-convoy-s2-t6-4c-2-ogniwa-uchwyt-ladowarka-7041805238 Edytowane 23 Września 2019 przez Damios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Labell Napisano 23 Września 2019 Udostępnij Napisano 23 Września 2019 (edytowane) Jeśli chcesz Convoya to kup lepiej Bocialarka Convoy od użytkownika BocianXX, nie będziesz miał problemów jeśli coś się zepsuje. Pol-Krusz brzmi jak właściciel firmy z wykopami odkrywkowymi. Edytowane 23 Września 2019 przez Labell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 23 Września 2019 Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Ponadto co mówi poprzednik, dodam że ładowarka dodawana do kompletu to gó*no jakich mało. Nie kupuj tego ! 28 minut temu, Labell napisał: Pol-Krusz brzmi jak właściciel firmy z wykopami odkrywkowymi. Zobacz nazwisko sprzedającego, będziesz wiedzieć już skąd nazwa Kiedyś takie skróty były popularne, ale od dawna już wiele osób od tego odchodzi, w zasadzie głównie młodzi już wykazują się większą kreatywnością w nazewnictwie firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 O Convoy mozesz podpytac sie na swiatelka.pl uzytkownik Dariusz70 Gosc moduje latarki pod potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damios Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 14 godzin temu, PawelW84 napisał: O Convoy mozesz podpytac sie na swiatelka.pl uzytkownik Dariusz70 Gosc moduje latarki pod potrzeby Napisałem do niego. A generalnie ten Convoy to najlepszy wybór w tym zakresie cenowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Szczerze to nie wiem, nie mam porownania. Dużo osób poleca. Ja zdecydowałem się na zakup od tego Pana. Transakcja przebiegła OK. Koszt około 170 zl z ogniwem i uchwytem Latarka świeci niesamowicie, chyba nigdy nie miałem czegoś o tak silnym strumieniu światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 2 godziny temu, Damios napisał: A generalnie ten Convoy to najlepszy wybór w tym zakresie cenowym? Cenowo skasuje każde oświetlenie rowerowe w tej cenie (licząc ilość światła w stosunku do ceny), ale weź pod uwagę że to latarka i nie ma co jej równać do lampek typowo rowerowych. 2 godziny temu, PawelW84 napisał: Latarka świeci niesamowicie, chyba nigdy nie miałem czegoś o tak silnym strumieniu światła. Jak Ci się już przeje Convoy, pomyśl nad BL70s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Jak przywali BL70s na drodze pozamiastowej to go skasuje oślepiony kierowca jakiegoś pojazdu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 To kieruje się lampkę w dół. Ja przynajmniej tak robię. Na wprost ustawiam jedynie jak wjeżdżam w las gdzie jest ciemno jak... to w lesie nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi