modelarz Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Liitokala li-100 albo inny model liitokali w zależności ile chcesz mieć kanałów ładowania i funkcje, albo jeszcze Opus BT-C3100 bądź nitecore i2/d2. W banggodzie podczas zamawiania jest podana informacja z jakiego magazynu są dane rzeczy i jeżeli są z różnych to do każdego z osobna trzeba wybrać przesyłkę, jeżeli w jednym to tylko jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 (edytowane) Li 202 to dobry wybór jeśli chcesz ładować / mieć 2 sloty. Jak się zdecydujesz na Nitecore to warto dopłacić d2 (moim zdaniem). Opus nie ta liga, i cenowo i funkcyjnie. Edytowane 23 Stycznia 2017 przez Dziubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaba402 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 A coś na szybko z Polski tak do 60-70zł? bo nie ukrywam zależy mi na czasie, trochę za późno się za to zabrałem, a planuje już dojeżdżać do pracy rowerem, a z rana ciągle jest ciemno ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 A coś na szybko z Polski tak do 60-70zł? To samo Lii-202 na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Na szybko ja bym się pokusił o Xtar MC2. Główny powód to gwarancja która przy Lii nie występuje (brak info na obu aukcjach). A przepłacać i bez gwary nawet na rok to bez sensu. Pomijam tutaj prawa konsumenta. Edytowane 24 Stycznia 2017 przez Dziubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inforobert Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Zobacz. Wtyczka typ US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 O czym teraz mówisz ? Bo ani linku, ani obrazka. Nie wiadomo do czego się odnosisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaba402 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Na szybko to mi chodziło o lampkę, Mój błąd , bo jak zamówie z chin to przez miesiąc będę musiał po ciemku jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 A coś na szybko z Polski tak do 60-70zł? bo nie ukrywam zależy mi na czasie, trochę za późno się za to zabrałem, a planuje już dojeżdżać do pracy rowerem, a z rana ciągle jest ciemno ;/ Efest Pro C2 -> https://e-dym.pl/pl/ladowarki/2603-ladowarka-efest-pro-c2-.html Dwa kanały x 1A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Super, tylko koledze chodzi o lapmkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inforobert Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Zobacz. Wtyczka typ US. O czym teraz mówisz ? Bo ani linku, ani obrazka. Nie wiadomo do czego się odnosisz. Przydany poradnik. Chciałem skorzystać i zamówić zestaw, niestety ładowarka http://www.banggood.com/HXY-1865017670-4_2V-Dual-Slot-Lithium-Li-Ion-Battery-Charger-p-943660.html?p=QZ10118471175201701D jest niedostępna. Jakieś alternatywy w podobnej cenie? Przy okazji pytanie, czy jak wybiorę priorytetową przesyłkę(do 12 roboczych kolo 7zl) to czy zestaw zostanie skompletowany w jedną paczkę i przyjdzie razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Może ktoś mi polecić jakąś lampkę na przód, sygnalizacyjną (tylko jazda po mieście) najlepiej ładowaną przez USB? Szczerze mówiąc chętnie bym coś kupił od chińczyka tak do 8$ Jest coś godnego polecenia? .. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Może ktoś mi polecić jakąś lampkę na przód, sygnalizacyjną ) najlepiej ładowaną przez USB? Szczerze mówiąc chętnie bym coś kupił od chińczyka tak do 8$ Jest coś godnego polecenia? Osobiście mogę polecić Ci takie coś (post nr.15 w tym temacie) https://www.forumrowerowe.org/topic/195489-lampka-tylna-usb-rechargeable-ultra-bright/ A jak coś mniejszego to polecam takie coś. http://www.dx.com/p/usb-powered-3-mode-cool-white-light-bike-taillight-warning-light-black-2-x-cr2032-406352#.WIpFNFPhCG4 jka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 @jka Widzę, że już trochę korzystasz z tych lampek i jak wygląda sprawa aku w tym sprzęcie, trzyma swoją moc? Bo całkiem ciekawie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Jak do tej pory niem mam z nimi najmniejszego problemu. Zresztą nie są to moje pierwsze lampki ostrzegawcze ładowane przez USB. Ja po prostu lubię ten system ładowania. Jka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 A co myślisz o takiej lampce na przód? Dość ciekawa opcja z dwoma kolorami w jednym (-: .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 (edytowane) O czym piszesz bo nie bardzo wiem ? Ja jeszcze ciągle jestem na etapie szukania jakiegoś małego oświetlenia ostrzegawczego na kierownicę. To co mam jest OK ale jeszcze coś tam za mną chodzi. Sporo poczytałem, popytałem, ba nawet coś niecoś kupiłem (środkowa) z tej fotki Jednak ciągle jak dla mnie jest to jeszcze nie to, światła mam co prawda nadmiar ale ciągle brakuje mi czegoś - nazywam to sobie" mrugająco - rowerowo" tak jak ta lampka od Chińczyka. Tryby "skrobo" / SOS to co mam tutaj. Dla mnie są nie przydatne, mając Convoy-a na kierownicy jeżdżę na SOS, bo jakie jest inne wyjście. A pisze tutaj o światłe mrugającym. Jest sporo małych krótkich latarek niektóre nawet w akceptowalnych cenach http://www.banggood.com/Astrolux-S41S-Colored-4x-Nichia-219B-CREE-XP-G2-G3-A6-1600LM-Mini-LED-Flashlight-p-1084267.html?rmmds=category Ale co z tego jak nie mają tego tak dla mnie ważnego trybu "mruganie - rowerowe" tylko "strobo" Tak że na tą chwilę faworytem jeżeli chodzi o mnie i przednie światełko ostrzegawcze jest ta lampka pierwsza z lewej na tej fotce. https://www.forumrowerowe.org/gallery/image/20836-komplet-na-kierownice/ Jak by mi padła to w zapasie będzie ta. http://www.dx.com/p/usb-powered-3-mode-cool-white-light-bike-taillight-warning-light-black-2-x-cr2032-406352#.WIw6DtfhCG4 Ale po głowie chodzi mi zakup też tego https://www.militaria.pl/ledlenser/latarka_rowerowa_ledlenser_b2r_-_przednia_9001_t_p75058.xml?cat=2029 jka Edytowane 28 Stycznia 2017 przez jka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Jak chcesz typowo rowerowe strobo w s2 trzeba wymienić sterownik i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 E jakoś link mi się przez tel nie wkleił wczoraj Chodzi mi o taką lampkę https://pl.aliexpress.com/item/Cycling-Usb-Rechargeable-Led-Rear-Bicycle-Front-Light-Outdoor-MTB-Warning-Lamp-at-Night-Shockproof-Waterproof/32635357128.html?spm=2114.13010308.0.0.frkMQN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Chodzi mi o taką lampkę przykro mi ale nic Ci nie doradzę w sprawie tej lampki. Na forum internetowym, staram się pisać, opisywać tylko to co sam kupiłem, mam użytkuję. jka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Spoko Ale chyba kupię, bo fortuny nie kosztuje Kupiłem przed chwilą, zobaczymy co to jest, jak przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inforobert Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Po co to miganie ? Przez moje osiedle często przejeżdża "pan rowerzysta" , widoczny doskonale. Lampka z przodu i z tylu, odblaski w pedałach, wszywki odblaskowe w kurtce. Żadnego migania , aż miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Ja tam lubię migać I uważam, że wtedy rowerzysta jednak jest bardziej widoczny. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez hanus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Ja też siez tym zgadzam, miganie *ale nie stroboskopy) bardziej zwraca na nas uwagę niz jednolite światło... dlatego z tyłu zawsze migam, a z przodu tylko po mieście w warunkach słabej widoczności, zmroku... ale jak trzenba to mam odpowiednie światło na mrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inforobert Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Ja uważam że nie. Punkt widzenia z poziomu kierowcy zawodowego. Wojny wywoływać nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi